Η LG με επίκεντρο το απρόσκοπτο multitasking και την εύκολη διαχείριση που αναζητούν οι καταναλωτές, προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία monitors που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες τους.

Ανάμεσα στην ευρεία σειρά οθονών για πολλαπλές χρήσεις, βρίσκεται και το UltraWide Dual QHD monitor 49WL95CW, με λόγο αντίθεσης 32:9 και με 70% περισσότερα pixels, ώστε να διευκολύνει τη διαχείριση πολλαπλών και πολύπλοκων εφαρμογών, καθώς η προβολή των μικρογραφιών των εικόνων μπορεί να γίνει σε μία οθόνη χωρίς να αλλάξει το τρέχον παράθυρο.

Επιπλέον, η δυνατότητα του πίνακα διάταξης βίντεο του UltraWide Dual QHD monitor, επιτρέπει στους επαγγελματίες φωτογράφους, graphic designers και video editors να απολαμβάνουν μέγιστη παραγωγικότητα, καθώς μπορούν να ελέγχουν τα πρωτότυπα κλιπ για το βίντεο που επεξεργάζονται, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξουν παράθυρο. Το ίδιο συμβαίνει και με το περιεχόμενο ήχου όπως μουσικά κλιπ που χρησιμοποιούνται σε βίντεο στο YouTube, όπου οι εργασίες μπορούν να ολοκληρωθούν με επεξεργασία βίντεο 1:1 και ένα εργαλείο μιξαρίσματος.

Ακόμα, το μοντέλο αυτό ενσωματώνει το Dual Controller που εξυπηρετεί τον χειρισμό πολλαπλών συσκευών, επιτρέποντας τη σύνδεση σε μία οθόνη, με ένα πληκτρολόγιο ή ένα ποντίκι. Τέλος, χάρη στο On Screen Control επιτρέπεται ο χειρισμός μιας πληθώρας ρυθμίσεων της οθόνης με ένα απλό κλικ στο ποντίκι, ενώ η λειτουργία διαιρούμενης οθόνης βοηθά στον εύκολο διαχωρισμό ολόκληρης της επιφάνειάς της, ώστε να μπορούν οι χρήστες να βλέπουν και να κάνουν περισσότερα πράγματα στην οθόνη ανά πάσα στιγμή.

Όλα τα monitors της LG υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 pixel.