Technology

To Street Art ζωντανεύει τη νύχτα σε συνεργασία με τη Samsung και τον Fat Cap Sprays

Η Samsung παρουσίασε την καμπάνια «Night in new light» που φέρνει νέα ζωή και φως στις νυχτερινές λήψεις. Η καμπάνια αποτελείται από τέσσερα εβδομαδιαία επεισόδια και παρουσιάζει τις νέες νυχτερινές δημιουργίες του street artist και σταρ του TikTok, Fat Cap Sprays, όπως αποτυπώνονται στις εντυπωσιακές λήψεις υψηλής ευκρίνειας, με το Samsung Galaxy S22 Ultra και το Nightography.

Η αδυναμία να καταγράψει τη διαδικασία δημιουργίας των έργων του τη νύχτα,  περιόριζε ορισμένες από τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις του street artist. Με το Nightography και τη δυνατότητα καταγραφής εκπληκτικών λήψεων υψηλής ευκρίνειας, κάτω από σχεδόν οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού, ο Fat Cap Sprays μπορεί πλέον να δημιουργεί τα λαμπερά έργα τέχνης του τη νύχτα και να καταγράφει τόσο τη διαδικασία όσο και τη θετική επίδραση που έχει η τέχνη του στις γειτονιές της πόλης. Το έργο αυτής της εβδομάδας, απεικονίζει μια αλεπού, το πρώτο νυχτερινό πλάσμα που δημιουργεί στο πλαίσιο της καμπάνιας, εφαρμόζοντας μια εντελώς καινούργια φόρμα δημιουργίας.

«Η αποτύπωση της δημιουργικής διαδικασίας είναι, για μένα, και αυτή μια μορφή τέχνης» σημείωσε ο Fat Cap Sprays. «Οι νυχτερινές δυνατότητες του Samsung Galaxy S22 με βοηθούν να πραγματοποιήσω το όνειρό μου για αυτά τα νέα, νυχτερινά έργα, ζωγραφίζοντας στο σκοτάδι χωρίς να φοβάμαι, ότι δε θα καταφέρω να τα απαθανατίσω».

Η ελευθερία λήψης εκπληκτικού περιεχομένου, σε σχεδόν οποιαδήποτε συνθήκη φωτισμού, βοήθησε τον Fat Cat Spray να ξεδιπλώσει τη δημιουργικότητά του, για πρώτη φορά, στο σκοτάδι. Οι ταινίες θα ξεδιπλώσουν το συναρπαστικό ταξίδι του δημιουργού για να ανακαλύψει νέους τρόπους δημιουργίας, σύνδεσης με το κοινό του και ένα μοναδικό συνδυασμό της φυσικής με την ψηφιακή τέχνη, μέσα από τον κόσμο των NFTs.

Οι ταινίες θα κυκλοφορούν κάθε Δευτέρα στο samsung.com/gr/explore/photography/night-in-new-light/ με τα ακόλουθα επεισόδια:

  1. Night in the New Light Ο Fat Cap Sprays δημιουργεί στο σκοτάδι, σε συνεργασία με το Samsung Galaxy S22 Ultra.
  2. Fans σε κάθε γωνία – Ο θετικός αντίκτυπος του Fat Cap Sprays στους θαυμαστές του, όπου κι αν βρίσκονται.
  3. Από προσωρινό, μόνιμο – Το Samsung Galaxy S22 Ultra αιχμαλωτίζει την τέχνη που δημιουργείται τη νύχτα, με το καλύτερο φως.
  4. Οι εικόνες μένουν για πάντα – Ένα ταξίδι στον κόσμο των NFTs.

«To street art είναι το καλύτερο παράδειγμα δημιουργικότητας που ζωντανεύει τη νύχτα. Ο απίστευτος αντίκτυπός του στις κοινότητες τα τελευταία δύο χρόνια είναι περισσότερο αισθητός από ποτέ», σημείωσε ο Mark Notton, Senior Director στο IM Category Management της Samsung Electronics. «Ο Fat Cap Sprays εμπνέει με τη δουλειά του όσους βρίσκονται στους δρόμους, αλλά και πολλά εκατομμύρια ανθρώπων μέσω του διαδικτύου. Το Nightography και το Samsung Galaxy S22 Ultra διευρύνουν ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες του street artist να εκφραστεί, αποτυπώνοντας την τέχνη του με κρυστάλλινη ευκρίνεια, όπως ποτέ άλλοτε».

Σχετικά με το Samsung Galaxy S22 Ultra

Το Samsung Galaxy S22 Ultra, με τη γραφίδα S-Pen και το Nightography για προηγμένες νυχτερινές λήψεις φωτογραφίας και βίντεο, αποτελεί την πιο ισχυρή συσκευή Ultra που έχει δημιουργήσει ποτέ η Samsung.

Το Samsung Galaxy S22 Ultra προσφέρει όλα τα εργαλεία που χρειάζεται κανείς, είτε είναι επαγγελματίας είτε ερασιτέχνης φωτογράφος, για υπέροχες φωτογραφίες κάθε φορά και δημιουργία του ιδανικού περιεχομένου στα social media, ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού.  Το Nightography, που είναι διαθέσιμο σε ολόκληρη την οικογένεια συσκευών Samsung Galaxy S22, επιτρέπει τη λήψη βίντεο υψηλής ευκρίνειας τόσο από την μπροστινή όσο και από την πίσω κάμερα, κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας.

Με τη γραφίδα S Pen, το Samsung Galaxy S22 Ultra μεταμορφώνεται σε πολλά παραπάνω από ένα απλό τηλέφωνο. Ενσωματώνοντας την κληρονομιά του Note, προσφέρει νέες δυνατότητες που ενισχύουν τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα του χρήστη. Το αποτέλεσμα είναι μια εμπειρία κινητής που δε μοιάζει με καμία άλλη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Samsung Galaxy S22, επισκεφθείτε το: https://www.samsung.com/gr/smartphones/galaxy-s22-ultra/models/

Μοιραστείτε το
Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!

Recent Posts

HUAWEI nova 9 SE: Κινητό για να ζεις μαζί του

Ένα smartphone για να απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ζωής σου  Είσαι λάτρης της φωτογραφίας, vlogger,…

1 μήνα ago

ΗUAWEI P50 Pro & HUAWEI P50 Pocket: “Open for more”

Η αλήθεια είναι ότι η HUAWEI P Series έχει ταυτιστεί με τη φωτογραφική υπεροχή και…

1 μήνα ago

Η ΗUAWEI παρουσίασε τα νέα smartphones και άλλα προϊόντα  σε μία μοναδική εκδήλωση για τους φίλους της μόδας και της τεχνολογίας

Μια εμπειρία διαφορετική από κάθε προηγούμενη έζησαν όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση της Huawei, που πραγματοποιήθηκε…

1 μήνα ago

Καλωσορίσατε στο UltraCity, τον νέο δημιουργικό χάρτη του LG UltraGear στο Fortnite

Τα τελευταία δύο χρόνια, ο εικονικός χώρος έχει γίνει ολοένα και πιο σημαντικός για τα…

1 μήνα ago

«Έτερος Εγώ»: Έρχεται o τρίτος κύκλος επεισοδίων με all-star cast σε παραγωγή COSMOTE TV

Με εντυπωσιακό cast επιστρέφει η επιτυχημένη αστυνομική σειρά «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV. Ο τρίτος…

1 μήνα ago

Οι νέες τηλεοράσεις LG επαναπροσδιορίζουν την προβολή και την εμπειρία χρήστη με εξαιρετικές δυνατότητες και τεχνολογίες

H LG αποκάλυψε την πιο προηγμένη και εντυπωσιακή σειρά τηλεοράσεών της, με τις εξαιρετικές τηλεοράσεις…

1 μήνα ago