Εικόνα

Τα OLED πάνελ της LG πιστοποιήθηκαν για το «τέλειο» μαύρο

H LG Electronics υποδέχεται με ενθουσιασμό την πιστοποίηση “Perfect Black” που έλαβαν τα OLED panel των οθονών της, τα οποία ξεχώρισαν με την κορυφαία τους απόδοση επιτυγχάνοντας τέλεια επίπεδα μαύρου σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Η πιστοποίηση πραγματοποιήθηκε από το εργαστήριο διασφάλισης ποιότητας UL Solutions και ισχύει για τα πάνελ OLED της LG 42 – 97 ίντσες.

Τα πάνελ της LG μετρήθηκαν από την UL Solutions σε ένα έντονα φωτισμένο περιβάλλον παρόμοιο με εκείνο που επικρατεί σε ένα σαλόνι στο φως της ημέρας. Σε αυτές τις συνθήκες, τα επίπεδα μαύρου μετρήθηκαν 0,15 nit – περίπου 40% χαμηλότερα από τα τυπικά κριτήρια Perfect Black των 0,24 nit..

Χάρη στην αυτονομία των pixels που μπορούν να ελεγχθούν μεμονωμένα, τα πάνελ OLED της LG ελαχιστοποιούν τη διαρροή φωτός και τις εξωτερικές αντανακλάσεις φωτός, απενεργοποιώντας τα pixel για να επιτύχουν την τέλεια μαύρη και άπειρη αντίθεση, παρέχοντας μια αληθινή εικόνα χωρίς παραμόρφωση ή υπερβολή.

Η πιστοποίηση αναδεικνύει την τεχνολογική πρωτοπορία των οθονών της LG και την ικανότητά τους για ακριβή και φωτεινή εικόνα.

Τα OLED panel κατασκευάζονται από την LG Display -μέλος του Ομίλου LG και κορυφαία εταιρεία στον κόσμο στις τεχνολογίες οθονών- και ενσωματώνονται σε όλες τις κορυφαίες οθόνες της LG Electronics.

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!

Πρόσφατα Άρθρα

Logitech G FITS : Τα νέα True Wireless Gaming Earbuds από τη Logitech G

Η Logitech G, μια μάρκα της Logitech και κορυφαία καινοτόμος εταιρεία τεχνολογιών και εξοπλισμού gaming,…

10 μήνες Πριν

Η νέα σειρά Samsung Galaxy S23 είναι σχεδιασμένη για premium εμπειρία σήμερα και στο μέλλον

Η Samsung παρουσίασε τα Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ και Galaxy S23, σηματοδοτώντας μια νέα…

10 μήνες Πριν

Είστε ερωτευμένοι; Μείνετε «συνδεδεμένοι…» με τα Huawei GT3 smartwatches, Elite και Gold edition!

Γιατί να μην γιορτάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με ένα δώρο που διαρκεί; Η HUAWEI…

10 μήνες Πριν

HUAWEI WATCH D: Το πραγματικό smartwatch πιεσόμετρο διαθέσιμο από σήμερα 19 Δεκεμβρίου!

Το πραγματικό smartwatch πιεσόμετρο HUAWEI WATCH D, για παρακολούθηση αρτηριακής πίεσης, αλλά και ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG),…

12 μήνες Πριν

BeReal: Το νέο Social Media που σε θέλει όπως είσαι.

Το BeReal θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι μία αντί Instagram πλατφόρμα, όπου πρακτικά…

1 έτος Πριν

Elon Musk Twitter: Επιστρέφει το μπλε σύμβολο επιβεβαίωσης

Ο δισεκατομμυριούχος Elon Musk δήλωσε την Τρίτη ότι η συνδρομητική υπηρεσία Twitter Blue θα επαναλειτουργήσει…

1 έτος Πριν