Ο δισεκατομμυριούχος Elon Musk δήλωσε την Τρίτη ότι η συνδρομητική υπηρεσία Twitter Blue θα επαναλειτουργήσει στις 29 Νοεμβρίου.

Με μικρή καθυστέρηση από το αρχικό προσωρινό χρονοδιάγραμμα, για την επαναφορά της υπηρεσίας στην πλατφόρμα.

“Αναβάλλουμε την επανέναρξη του Blue Verified για τις 29 Νοεμβρίου για να βεβαιωθούμε ότι είναι σταθερή”, ανέφερε ο Μασκ σε ένα tweet.

Για όσους δεν γνωρίζουν, είναι το αυτό το μπλε σύμβολο που εμφανίζει στους χρήστες δίπλα στο όνομα τους.

Elon Musk twitter blue verified symbol
Σύμβολο Blue Verified

Με τη νέα έκδοση, εάν κα΄ποιος επαληθευμένος χρήστης αλλάξει το ονομά του, θα προκαλέσει την απώλεια του Blue Verified “μέχρι το όνομα να επιβεβαιωθεί από το Twitter ότι πληροί τους όρους της υπηρεσίας”, δήλωσε ο Musk.

Το πολυπόθητο μπλε σύμβολο προοριζόταν παλαιότερα για επαληθευμένους λογαριασμούς πολιτικών, διάσημων προσωπικοτήτων, δημοσιογράφων και άλλων δημόσιων προσώπων.

Αλλά η επιλογή συνδρομής, στην οποία οποιονδήποτε θέλει να πληρώσει για να το έχει, τέθηκε σε εφαρμογή αυτήν την εβδομάδα για να βοηθήσει το Twitter να αυξήσει τα έσοδά του, καθώς ο Musk παλεύει να διατηρήσει τους διαφημιστές.

Την περασμένη εβδομάδα, ο επικεφαλής της Tesla είχε δηλώσει ότι το Twitter Blue (Η συνδρομιτική υπηρεσία) πιθανότατα “θα είναι διαθλεσιμη στο τέλος της επόμενης εβδομάδας”.

Το Twitter είχε διακόψει την Παρασκευή την πρόσφατη ανακοινώση της συνδρομητικής υπηρεσία Twitter Blue, αξίας 8 δολαρίων, καθώς οι ψεύτικοι λογαριασμοί πολλαπλασιάστηκαν.

Η αλλαγή ήρθε μια εβδομάδα μετά την ανάληψη της εταιρείας κοινωνικών μέσων από τον Elon Musk σε μια συμφωνία ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Πηγή: Reuters