Google Pixel 9 Pro – Ανακοινώθηκε επίσημα ΄΄αναγκαστικά΄΄

Google Pixel 9 Pro – Ανακοινώθηκε επίσημα ΄΄αναγκαστικά΄΄

Η Google αποκάλυψε επίσημα το Pixel 9 Pro μετά από μια σειρά διαρροών που έδειχναν το τηλέφωνο με μεγάλη λεπτομέρεια, συμπεριλαμβανομένων βίντεο και συγκρίσεων με άλλες πρόσφατες συσκευές. Η εταιρεία σχεδιάζει να παρουσιάσει περισσότερα για τη σειρά Pixel 9 καθώς και για άλλες επερχόμενες συσκευές της, σε μια εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία της Google στην Καλιφόρνια στις 13 Αυγούστου.

Στο παρακάτω βίντεο, η Google μας έδωσε μια γεύση από το Pixel 9 Pro και υπαινίχθηκε ότι η τεχνητή νοημοσύνη και το πρόγραμμα Gemini θα αποτελέσουν μεγάλο μέρος της συσκευής.

Από ότι φαίνεται, η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τέσσερα νέα τηλέφωνα: το Pixel 9, το Pixel 9 Pro, το Pixel 9 Pro XL και το Pixel 9 Pro Fold. Με την εκδήλωση της εταιρείας να απέχει λιγότερο από έναν μήνα, δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να δούμε επίσημα τι έχει ετοιμάσει η Google.

Η εκδήλωση παρουσίασης είναι προγραμματισμένη για τις 13 Αυγούστου στα κεντρικά γραφεία της Google στην Καλιφόρνια. Το Pixel 9 Pro XL αναμένεται να είναι μια μεγαλύτερη έκδοση του Pixel 9 Pro, ενώ το Pixel 9 Pro Fold θα είναι ο διάδοχος του Pixel Fold, με αναδιπλούμενο σχεδιασμό. Αυτή η σειρά υπόσχεται να φέρει συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις, ειδικά με την ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης και του προγράμματος Gemini.

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Smartphones

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Σχόλιο
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x