Τα Αpple Μaps διαθέσιμα από browser!

Τα Αpple Μaps διαθέσιμα από browser!

Τα Apple Maps είναι διαθέσιμα για browser μέσω του beta.maps.apple.com. Μπορείτε να κάνετε τα περισσότερα από όσα μπορείτε να κάνετε στην έκδοση iOS της εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένης της προβολής οδηγών, της παραγγελίας φαγητού απευθείας από τους Χάρτες, της εξερεύνησης πόλεων και της λήψης πληροφοριών για επιχειρήσεις. Η Apple αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσει πρόσθετες λειτουργίες, όπως το Look Around, τους επόμενους μήνες.

Η έκδοση για browser των Apple Maps είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στα Αγγλικά και είναι συμβατή με τα προγράμματα περιήγησης Safari και Chrome σε Mac και iPad, καθώς και με τα Chrome και Edge σε υπολογιστές Windows. Η Apple σχεδιάζει να υποστηρίξει άλλες γλώσσες, προγράμματα περιήγησης και πλατφόρμες στο μέλλον. Σημειώνεται ότι όλοι οι προγραμματιστές που χρησιμοποιούν το εργαλείο MapKit JS μπορούν να συνδέονται με τους Χάρτες στον ιστό.

Από την κυκλοφορία της Apple Maps στο iPhone το 2012, η Apple προσθέτει σταδιακά νέες λειτουργίες στην υπηρεσία, όπως λεπτομερείς χάρτες πόλεων, δρομολόγηση με πολλαπλές στάσεις, οδηγίες για ποδηλασία, δρομολόγηση EV και πλοήγηση εκτός σύνδεσης.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Tech News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x