Νέες καινοτομίες AI από την HP

Νέες καινοτομίες AI από την HP

Και οι δύο ανακοινώσεις επεκτείνουν τις προσπάθειες της HP να κάνει το AI πραγματικότητα για τις εταιρείες και τους ανθρώπους με νέες και μετασχηματιστικές εμπειρίες τεχνητής νοημοσύνης σε όλους τους υπολογιστές, το λογισμικό και το οικοσύστημα συνεργατών της εταιρείας.

Η HP δίνει τη δυνατότητα σε όλους, από τους εργαζομένους σε επιχειρήσεις μέχρι τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους φοιτητές, να ξεκλειδώσουν τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης. Οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν με οποιονδήποτε στον κόσμο με μετάφραση σε πραγματικό χρόνο σε 40 γλώσσες, να γίνουν κορυφαίοι στις παρουσιάσεις με τον προσωπικό τους “προπονητή επικοινωνίας” και να δημιουργήσουν γρήγορα βίντεο επαγγελματικού επιπέδου.

«Η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι έτοιμη να αποτελέσει τον σημαντικότερο μοχλό αλλαγής κατά την επόμενη δεκαετία, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή καινοτομίας που θα καθοδηγείται όχι μόνο από τις πληροφορίες, αλλά και από τα insights που μπορούν να αξιοποιηθούν», δήλωσε ο Alex Cho, Πρόεδρος του τμήματος Personal Systems της HP Inc. «Η HP κάνει την Τεχνητή Νοημοσύνη πραγματικότητα για τις εταιρείες με λύσεις όπως το Z by HP AI Studio, για χώρους και θέσεις με τις πιο πρόσφατες λύσεις υβριδικής εργασίας και για τους ανθρώπους με το πρώτο μας HP OmniBook Ultra».

Ενδυνάμωση των εταιρειών για τη δημιουργία και χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης

Σήμερα, μόνο το 33% των data scientists είναι ικανοποιημένοι με τα τρέχοντα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης και το 81% δεν είναι σίγουρο αν η εταιρεία τους μπορεί να χρησιμοποιήσει και να αναπτύξει  αυτά τα εργαλεία – υπογραμμίζοντας την επείγουσα ανάγκη για λύσεις που μπορούν να μετασχηματίσουν γρήγορα τις επιχειρηματικές λειτουργίες.

Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα φέτος, η HP προσθέτει νέες δυνατότητες στο Z by HP AI Studio για την ταχύτερη και ασφαλέστερη ανάπτυξη εφαρμογών που λειτουργούν με τεχνητή νοημοσύνη, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη στην ανάπτυξη και προσαρμογή LLM. Ως η πιο ολοκληρωμένη λύση workstation στον κόσμο για την ανάπτυξη τεχνητής νοημοσύνης, το Z by HP AI Studio δίνει τώρα τη δυνατότητα στους data scientists και τους δημιουργούς τεχνητής νοημοσύνης να δημιουργούν μοντέλα που εμπιστεύονται με την ενσωμάτωση του Galileo στο Z by HP AI Studio. Οι χρήστες θα είναι σε θέση να ανιχνεύουν και να διορθώνουν παρεκκλίσεις και bias στα μοντέλα τους, ενώ παράλληλα θα προστατεύονται προληπτικά από ανακριβείς ή μεροληπτικές εκβάσεις – και όλα αυτά μέσω της πλατφόρμας AI Studio. Με αυτή την πρόσθετη δυνατότητα, η HP είναι ο μόνος κατασκευαστής που αναπτύσσει μια πλατφόρμα AI για workstations με ενσωματωμένη generative AI για την ανάπτυξη LLM.

«Το να επιτρέπεται στις επιχειρήσεις να αξιοποιούν τα ιδιόκτητα δεδομένα τους χωρίς να διακυβεύεται η ασφάλεια τους, είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης, και η Galileo είναι υπερήφανη που ενώνει τις δυνάμεις της με την HP για την παροχή λύσεων που προσθέτουν ορατότητα, έλεγχο και εμπιστοσύνη στα επιχειρηματικά έργα τεχνητής νοημοσύνης», δήλωσε ο Yash Sheth, συνιδρυτής και COO της Galileo. «Ενσωματώνοντας το λογισμικό μας και τα μοντέλα Luna™ Evaluation Foundation Models στο AI Studio της Z by HP, παρέχουμε απαράμιλλη αξία για τους οργανισμούς που επιδιώκουν να αξιοποιήσουν με υπευθυνότητα τη μετασχηματιστική δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης».

Εμπειρία AI σε υπολογιστές HP

HP OmniBook Ultra: Μία “παιδική χαρά” τεχνητής νοημοσύνης χωρίς περιορισμούς

Καθώς οι νέες δυνατότητες ξεκλειδώνονται καθημερινά με την τεχνητή νοημοσύνη, οι καταναλωτές που βρίσκονται στην αιχμή της επανάστασης της τεχνητής νοημοσύνης έχουν ένα νέο εργαλείο στα χέρια τους για να εκτελούν ταχύτερα τις εργασίες, να προσαρμόζουν τα μοντέλα και να διατηρούν ασφαλή τα προσωπικά τους δεδομένα – και όλα αυτά τοπικά στη συσκευή τους.

Γνωρίστε το πρώτο HP OmniBook Ultra 14 ιντσών Next Gen AI PC. Αυτή η συσκευή:

Εμπνέει χωρίς συμβιβασμούς: Απελευθερώστε ατελείωτη δημιουργικότητα με τον επεξεργαστή AMD Ryzen™ AI 300 series της συσκευής με ενσωματωμένα γραφικά AMD Radeon™ 800M.  Η πανίσχυρη NPU προσφέρει απαράμιλλη απόδοση και έως και 21 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

• Αυξάνει την παραγωγικότητα: Το OmniBook Ultra έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την AMD για να επιτρέπει έως και 55 TOPS απόδοσης NPU. Το HP AI Companion βελτιστοποιεί τη συσκευή για μεγαλύτερη παραγωγικότητα και φέρνει εργαλεία και λύσεις τεχνητής νοημοσύνης στη συσκευή.   Σύντομα θα προσφέρει διευρυμένη λειτουργικότητα για τη διαχείριση των ρυθμίσεων του υπολογιστή και την αντιμετώπιση προβλημάτων σε προϊόντα HP.

  • Επιτρέπει την καθηλωτική και αδιάκοπη συνεργασία: Ζήστε τη ζωή αδιάκοπα με εργαλεία συνεργασίας, όπως μια κάμερα υψηλής ανάλυσης 9 MP με δυνατότητα AI, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Poly Camera Pro και το Windows Studio Effects. 
  • Προστατεύει από απειλές: Το κορυφαίο στον κλάδο λογισμικό προστασίας και οι δυνατότητες του Wolf Security που βρίσκονται στις συσκευές της HP είναι τώρα διαθέσιμο στο HP OmniBook Ultra. Το μοναδικό τσιπ ασφαλείας επιτρέπει στον πυρήνα του υπολογιστή να αυτοθεραπεύεται από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο που υποστηρίζονται από Τεχνητή Νοημοσύνη, διατηρώντας παράλληλα τα δεδομένα ιδιωτικά και τους χρήστες παραγωγικούς.
  • Μελλοντική τεχνολογία που είναι βιώσιμη: Το OmniBook Ultra θα διαθέτει δωρεάν ενημέρωση για το Copilot+ PC όταν θα είναι διαθέσιμη από τη Microsoft.  Και η συσκευή έχει σχεδιαστεί από έως και 90% ανακυκλωμένα μετάλλα και 5% πλαστικά που προέρχονται από τους ωκεανούς, ώστε να συμβάλλει στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

OmniStudio X AIO: Τεχνητή νοημοσύνη που προσαρμόζεται

Για καταναλωτές που χρειάζονται μια all-in-one αποδοτική συσκευή τόσο για δημιουργία όσο και για ψυχαγωγία, τα πρώτα HP OmniStudio X 27 και 31,5 ιντσών All-In-One Desktop PCs προσφέρουν κομψή μοντέρνα σχεδίαση με ενσωματωμένες λειτουργίες AI:

  • Μηχανή παραγωγικότητας: Απολαύστε την ακατέργαστη ισχύ των τριών μηχανών της συσκευής (CPU, GPU και NPU) για να επιταχύνετε τις εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης. Δημιουργήστε και συνεργαστείτε όπως ποτέ άλλοτε με επεξεργαστές Intel® Core™ Ultra 7 και προαιρετική GPU NVIDIA® GeForce RTX™ 4050 (6 GB GDDR6 dedicated) για την καλύτερη βελτιστοποίηση της εντατικής ροής εργασίας, όπως η επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο.
  • Προσαρμοστικός σχεδιασμός: Η παραγωγικότητα και η ψυχαγωγία δεν ήταν ποτέ πιο ευέλικτες στον πιο προσαρμοστικό AI All-in-One στον κόσμο με το ρυθμιζόμενο σε ύψος στήριγμα και το νέο USB Type-C με DP-in/out. Η σύνδεση USB-C υποστηρίζει βίντεο, ήχο, δεδομένα, έλεγχο πληκτρολογίου και ποντικιού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σταθμός σύνδεσης laptop για να εκμεταλλευτείτε τη μεγάλη οθόνη. Οι λειτουργίες ευεξίας με τεχνητή νοημοσύνη, όπως οι υπενθυμίσεις χρόνου οθόνης και απόστασης, συμβάλλουν στη μείωση της κόπωσης. Η ανίχνευση παρουσίας προσθέτει πρόσθετη ιδιωτικότητα και ηρεμία, είτε εργάζεστε στο σπίτι είτε σε open space.
  • Διασκεδάστε και συνεργαστείτε: Το HP OmniStudio X 31.5 με την τεράστια οθόνη 4K, την κάμερα 5 MP, τον ήχο της Poly Studio και τον προσαρμοζόμενο ήχο, είναι το πιο εντυπωσιακό AI All-in-One στον κόσμο και το πρώτο All-in-One που έλαβε πιστοποίηση IMAX Enhanced για την απόλυτη οπτική και ηχητική εμπειρία.
  • Βιωσιμότητα σε οποιοδήποτε μέγεθος: OmniStudio X AIO, το οποίο έχει κατασκευαστεί από 25% ανακυκλωμένα μέταλλα και 35% ανακυκλωμένα πλαστικά. Διαθέτει επίσης τις πιστοποιήσεις EPEAT® Gold με Climate+ και ENERGY STAR®. 

Εξερευνήστε τις Δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης με το πιο Πρόσφατο Οικοσύστημα Λογισμικού

Η HP συνεργάζεται επίσης στενά με το ταχέως αναπτυσσόμενο οικοσύστημα προγραμματιστών λογισμικού που αναπτύσσουν ισχυρές λύσεις τεχνητής νοημοσύνης για καταναλωτές και επιχειρήσεις. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, το Beautiful.ai και το Polymer θα ενισχύσουν την παραγωγικότητα και το Luminar Neo θα επιταχύνει τη δημιουργική επεξεργασία – όλα αυτά αποτελούν μέρος των μελλοντικών ενημερώσεων του HP AI Companion. Η HP συνεργάζεται επίσης με τις Omnibridge, Loccus.ai και Virtual Sapiens για να προσφέρει ευκολότερες, απρόσκοπτες και προσβάσιμες εμπειρίες με AI στους HP AI PCs.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Tech News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x