Η Τέλεια Ληστεία φτάνει στο τέλος της

Η Τέλεια Ληστεία φτάνει στο τέλος της

Το Netflix ανακοινώνει ότι η ληστεία θα φτάσει στο τέλος της, επιβεβαιώνοντας το 5ο μέρος της σειράς “Η Τέλεια Ληστεία”, και αποκαλύπτει ότι τα γυρίσματα θα γίνουν στην Ισπανία, τη Δανία και την Πορτογαλία. Ο Μιγκέλ Άνχελ Σιλβέστρε και ο Πάτρικ Κριάδο είναι οι νέες προσθήκες στο λαμπερό καστ της “Τέλειας Ληστείας”.

Το Netflix ανακοίνωσε το 5ο και τελευταίο μέρος της σειράς “Η Τέλεια Ληστεία”, με το οποίο η πολυαναμενόμενη ληστεία θα φτάσει στο τέλος της. Δημιουργός της σειράς είναι ο Άλεξ Πίνα, ενώ την παραγωγή υπογράφει η Vancouver Media για το Netflix. 

Το 5ο μέρος θα αποτελείται από 10 επεισόδια, ενώ τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις 3 Αυγούστου.

Δήλωση του δημιουργού και διευθυντή παραγωγής Άλεξ Πίνα: “Μας πήρε σχεδόν έναν χρόνο μέχρι να σκεφτούμε πώς να διαλύσουμε την ομάδα. Πώς να βάλουμε ένα στοπ στην ιστορία του Καθηγητή. Πώς να χειριστούμε καταστάσεις που είναι μη αναστρέψιμες για πολλούς ήρωες. Το αποτέλεσμα είναι η πέμπτη σεζόν της ‘Τέλειας Ληστείας’. Ο πόλεμος αγγίζει πρωτοφανή επίπεδα ακρότητας και βαναυσότητας, αλλά αυτή είναι και η πιο επική και συναρπαστική σεζόν”.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Ούρσουλα Κορμπερό (Τόκιο), Άλβαρο Μόρτε (Καθηγητής), Ιτσιάρ Ιτούνιο (Λισαβόνα), Πέδρο Αλόνσο (Βερολίνο), Μιγκέλ Εράν (Ρίο), Χαϊμέ Λορέντε (Ντένβερ), Έσθερ Ασίμπο (Στοκχόλμη), Ενρίκε Άρσε (Αρτούρο), Ντάρκο Πέριτς (Ελσίνκι), Χόβικ Κουτσκέριαν (Μπογκοτά), Λούκα Πέρος (Μασσαλία), Μπελέν Κουέστα (Μανίλα), Φερνάντο Κάγιο (Συνταγματάρχης Ταμάγιο), Ροντρίγκο ντε λα Σέρνα (Παλέρμο), Νάγιουα Νίμρι (επιθεωρήτρια Σιέρα), Χοσέ Μανουέλ Πόγκα (Γανδία) και πολλοί άλλοι. 

Ο Μιγκέλ Άνχελ Σιλβέστρε (Sky Rojo, Sense 8) και ο Πάτρικ Κριάδο (υποψήφιος για Γκόγια για το La gran familia española και Ζωή Χωρίς Άδεια) είναι οι νέες προσθήκες στο λαμπερό καστ.

Ο Χεσούς Κολμενάρ θα είναι διευθυντής παραγωγής, ενώ ο Άλεξ Πίνα θα είναι διευθυντής παραγωγής και showrunner. Η Κριστίνα Λόπεζ Φεράζ αναλαμβάνει ξανά τον ρόλο της διευθύντριας της ομάδας παραγωγής και της διευθύντριας παραγωγής. Οι Χαβιέρ Γκόμεζ Σανταντέρ (επικεφαλής σεναριογράφος), Μιγέ Αμοέδο (διευθυντής φωτογραφίας) και Έστερ Μαρτίνεθ Λοβάτο  συνυπογράφουν επίσης την παραγωγή.

Τη σκηνοθεσία του 5ου μέρους της “Τέλειας Ληστείας” συνυπογράφουν οι Χεσούς Κολμενάρ, Κόλντο Σέρα και Άλεξ Ροντρίγκο. 

Πηγή : Δελτίο Τύπου Netflix

To Netflix υπάρχει από το 1997;

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x