Το νέο Chromecast ίσως μετονομαστεί σε “Chromecast with google TV”

Το νέο Chromecast ίσως μετονομαστεί σε “Chromecast with google TV”

Τους τελευταίους μήνες, διαρροές και εσωτερικές πηγές, σχεδόν επιβεβαίωσαν ότι η Google εργάζεται σε ένα dongle Android TV με το όνομα “Sabrina”. Η Artem Russakovskii του Android Police ανακάλυψε μια καταχώριση στο σύστημα λιανικής της Target που καλεί τη συσκευή “Google Chromecast με Google TV” σε τιμή στα 50 $.

Προηγούμενες αναφορές έλεγαν ότι η Sabrina θα ήταν υπό την επωνυμία Nest, αλλά ο τεχνολογικός γίγαντας Google μπορεί να έχει αποφασίσει να διατηρήσει ένα όνομα που σχετίζεται περισσότερο με το casting. Όσον αφορά το Google TV, το 9to5Google ανέφερε τον Μάιο ότι η εταιρεία σχεδίαζε να μετονομάσει το Android TV – σε Google TV – και να ανασχεδιάσουν το περιβάλλον χρήστη. Ο Russakovskii ανακάλυψε επίσης ότι το dongle θα είναι διαθέσιμο στα χρώματα Rock Candy, Summer Melon και Summer Blue.

Φυσικά, η τελική ονομασία και η τιμολόγηση του dongle μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική από αυτές που βρέθηκαν στο σύστημα του Target. Θα γνωρίζουμε με βεβαιότητα μόλις ανακοινωθεί, αν και αναμένεται να συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο, κουμπί φωνητικών εντολών και διεπαφή χρήστη που να εστιάζει σε εφαρμογές και υπηρεσίες βάσει ενός βίντεο που έχει διαρρεύσει προηγουμένως από τους XDA Developers.

Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος και έχω σπουδάσει κινηματογράφο. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με το λιανικό εμπόριο εξοπλισμού ήχου και εικόνας. Είμαι παθιασμένος με την τεχνολογία και πάντα αναζητώ τα πιο πρόσφατα gadgets. Επιπλέον, είμαι εκπαιδευτής προσωπικού σε τεχνολογικά προϊόντα σε μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων. Αν μοιράζεσαι την ίδια αγάπη για την τεχνολογία, γίνε κι εσύ μέρος αυτής της συναρπαστικής κοινότητας!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x