OnePlus 8T – Στις 14 Οκτωβρίου η επίσημη παρουσίαση

OnePlus 8T – Στις 14 Οκτωβρίου η επίσημη παρουσίαση

Η OnePlus ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει, παγκοσμίως, τη νεότερη ναυαρχίδα της OnePlus 8T, στις 14 Οκτωβρίου στις 5μμ, ώρα Ελλάδος.

Ως κορυφαίο smartphone brand, η OnePlus επικεντρώνεται πάντα στην παροχή μιας γρήγορης και ομαλής εμπειρίας για τους χρήστες της, προσφέροντας έναν ασυναγώνιστο συνδυασμό ισχυρού υλικού και εύχρηστου λογισμικού. Μετά την έναρξη της φετινής χρονιάς και της σειράς OnePlus 8, της πρώτης πλήρους σειράς των κορυφαίων smartphone με δυνατότητα 5G, το επερχόμενο OnePlus 8T θα διαθέτει μια σειρά νέων τεχνολογιών που θα βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την εμπειρία του χρήστη OnePlus.

 «Η OnePlus αναζητά πάντα ευκαιρίες για να φέρει στο προσκήνιο την τελευταία τεχνολογία στους tech-savvy χρήστες μας, αμέσως μόλις αισθανθούμε ότι πληροί τα υψηλά πρότυπα μας», δήλωσε ο Pete Lau, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της OnePlus. «Με το επερχόμενο OnePlus 8T, ανεβάζουμε για άλλη μια φορά τα standards μας όσον αφορά τη συνολική εμπειρία χρήστη, χάρη σε ορισμένες νέες δυνατότητες που είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε για πρώτη φορά σε μια συσκευή OnePlus. Είμαι βέβαιος ότι το OnePlus 8T θα ξεπεράσει για άλλη μια φορά τις προσδοκίες και θα προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία».

Η εκδήλωση λανσαρίσματος του OnePlus 8T θα μεταδοθεί online στις 14 Οκτωβρίου στις 5μμ, ώρα Ελλάδος και θα είναι διαθέσιμη στο ακόλουθο link: https://www.oneplus.com/launch

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες στον επίσημο ιστότοπο της OnePlus: OnePlus.com, στα forum και στα social media.

OnePlus World

Η OnePlus, η παγκόσμια μάρκα τεχνολογίας, παρουσίασε σήμερα το ολοκαίνουργιο OnePlus World, μια συναρπαστική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας (VR) για την κοινότητά της σε ολόκληρο τον κόσμο. Η εταιρεία θα προσκαλέσει τα μέλη της κοινότητας της να παρακολουθήσουν την εκδήλωση λανσαρίσματος του πολυαναμενόμενου OnePlus 8T και να ζήσουν την εμπειρία του OnePlus World.

Οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν πόντους επιβράβευσης με την επίσκεψη τους στο OnePlus World και τη συμμετοχή σε αυτές τις δραστηριότητες. Το OnePlus World διαθέτει έναν αποκλειστικό παγκόσμιο βαθμολογικό πίνακα που παρουσιάζει τα κορυφαία μέλη με τους υψηλότερους πόντους, βάσει της ενασχόλησης τους μέχρι την ημέρα παρουσίασης. Οι χρήστες με τους υψηλότερους πόντους έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το επερχόμενο OnePlus 8T. Ομοίως, οι χρήστες έχουν επίσης την ευκαιρία να κερδίζουν καθημερινά συναρπαστικά OnePlus δώρα.

Δελτίο Τύπου OnePlus

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x