Οι καλύτερες επιλογές σε κινητά Samsung!

Οι καλύτερες επιλογές σε κινητά Samsung!

Μιας και το 2020 φτάνει στο τέλος του οι μεγάλοι κατασκευαστές έχουν ολοκληρώσει τα λανσαρίσματα των συσκευών τους, έφτασε η στιγμή να δούμε τις καλύτερες επιλογές σε κινητά Samsung. Ας ξεκινήσουμε με την πιο οικονομική κατηγορία της εταιρίας.

Samsung Galaxy A21s

Το Galaxy A21s διαθέτει τη χαρακτηριστική Infinity-O οθόνη της Samsung, που εκτείνεται σε μια HD+ επιφάνεια 6,5 ιντσών, για να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία θέασης. Είτε πρόκειται για gaming ή για παρακολούθηση βίντεο με την οθόνη αναλογίας 20:9.

Το Samsung Galaxy A21s εξοπλίζεται με μια κύρια κάμερα 48MP για ευκρινείς, καθαρές φωτογραφίες ημέρα και νύχτα. Μια κάμερα Ultra Wide 123°, ανάλυσης 8MP καταγράφει περισσότερα στο κάδρο σας. Επιλέξτε την κάμερα Macro 2MP για κοντινές λήψεις και βεβαιωθείτε ότι το θέμα σας ξεχωρίζει πάντα, με τα πολλαπλά εφέ του Live Focus, μέσω της κάμερας βάθους 2MP.

Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνετε όλα τα νέα πρώτοι!

Η μπαταρία 5.000 mAh, μια από τις μεγαλύτερες που βρίσκουμε στο συγκεκριμένο εύρος τιμής, σας δίνει την ενέργεια για συνεχίσετε το live streaming, τις κοινοποιήσεις και τα παιχνίδια σας. Η συσκευή υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 15W, στο κουτί περιλαμβάνεται και ο ταχυφορτιστής.

Το Galaxy A21s διαθέτει έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 850 χρονισμένο στα 2GHz για ομαλή και ευχάριστη χρήση σε συνδυασμό με τα 3 ή 4 GB της μνήμης RAM, με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 32 GB ή 64 GB. Προσθέστε ακόμη περισσότερα με μια κάρτα microSD έως 512GB. καθιστούν τη συσκευή έναν σύμμαχο για την καθημερινότητά σας.

Το Galaxy A21s διαθέτει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος που σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε υποστηριζόμενες εφαρμογές και να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας με ευκολία.

χρώματα που διατίθενται στην αγορά είναι Black, Blue, White και Red.

Το Galaxy A21s διατίθεται στη χώρα μας σε τιμή κάτω των 200€ .

Samsung Galaxy A71

Το Galaxy A71 αποτελεί την ιδανικότερη πρόταση της εταιρίας για τη μεσαία κατηγορία. Διαθέτει μια εξαιρετική οθόνη Infinity-O 6,7 ιντσών, με ανάλυση FHD+ και τεχνολογία Super AMOLED Plus, γνωστή για τα κινητά της Samsung, προσφέροντας ολοζώντανα χρώματα, υψηλή φωτεινότητα, πραγματικά μαύρα ,γεγονός που το κάνει να ξεχωρίζει απο τον ανταγωνισμό.

Η τετραπλή κάμερα του A71 αποτελείται από μια κύρια κάμερα 64MP ,μια κάμερα Ultra Wide 123° 12MP, σε μια κάμερα Macro 5MP και Depth Camera (Κάμερας βάθους) 5MP. Το Galaxy A71 καταγράφει εντυπωσιακής σταθερότητας video, χάρις τη λειτουργία Super Steady όπου με τη χρήση του Ultra-wide φακού και σε συνδυασμό με λογισμικό πρόβλεψης κινήσεων  σας δίνει ομαλά και ζωντανά βίντεο, ακόμα και όταν το ταξίδι σας γίνεται περιπετειώδες.

 Η μπαταρία 4,500mAh του Galaxy A71 σάς δίνει την ενέργεια για συνεχίσετε τη ροή, τις κοινοποιήσεις και τα παιχνίδια. Και αν η στάθμη αρχίσει να πέφτει, συνδεθείτε και φορτίστε με την υπερ ταχεία φόρτιση 25W.

Το τηλέφωνο εξοπλίζεται με τον Snapdragon 730G, έναν ικανότατο επεξεργαστή και σε συνδυασμό με τα 6GB της μνήμης RAM, καθώς τα οποία είναι και επεκτάσιμα με τη χρήση μιας κάρτας MicroSD έως και 512GB, κάνουν τη συσκευή να λειτουργεί απροβλημάτιστα.

Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνετε όλα τα νέα πρώτοι!

Το τηλέφωνο επίσης διαθέτει βιομετρική ταυτοποίηση υψηλής τεχνολογίας, με τον οπτικό αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής

Τα χρώματά του σύμφωνα με την Samsung είναι Crush Black, Silver, Haze Silver και Blue.

Το Galaxy A71 διατίθεται στη χώρα μας σε τιμή κάτω των 350€.

Samsung Galaxy S20 FE (Fan Edition) – ”Οικονομική” Ναυαρχίδα

Αν μια πρόταση θα μπορούσε να περιγράψει το Galaxy S20 FE θα ήταν η παρακάτω:

Επιδόσεις ναυαρχίδας, επαγγελματικού επιπέδου κάμερες, υποστήριξη 5G και όλα αυτά σε μια ενδιαφέρουσα τιμή.

Το Galaxy S20 FE, διαθέτει μιά εκπληκτική οθόνη Infinity-O 6,5 ιντσών ανάλυσης FHD+ τεχνολογίας Dynamic AMOLED 2x, προσφέροντας χρώματα εξαιρετικής απόδοσης και τρομερά υψηλή φωτεινότητα. Η ενδιαφέρουσα προσθήκη βρίσκεται στο γεγονός της υποστήριξης ρυθμού ανανέωσης 120Hz, προσφέροντας ομαλή κύληση, με την οθόνη να ανταποκρίνεται πιο γρήγορα βελτιώνοντας την καθημερινή εμπειρία χρήσης με τη συσκευή.

Εξοπλίζεται με τον επεξεργαστή Exynos 990 της Samsung καθώς και με τον Snapdragon 865 της Qualcomm (βρίσκεται μόνο στην έκδοση 5G).

Η τριπλή κάμερα του Galaxy FE αποτελείται από μία κύρια κάμερα ανάλυσης 12MP, έναν Ultra-wide αισθητήρα στα 12ΜP και έναν τηλεφακό ανάλυσης 8MP με οπτικό zoom 3x φτάνοντας μέχρι τα 30x, με τη συμβολή του Super Resolution zoom. Τα αποτελέσματα της τριπλής κάμερας είναι εξαιρετικά σε μέρα και νύχτα, με εξαιρετικές λεπτομέρειες και πλούσια χρώματα που σίγουρα δε θα απογοητεύσουν και τον πιο απαιτητικό.

Με μπαταρία 4.500mAh και υποστήριξη υπερταχείας φόρτισης 25W, γρήγορης ασύρματης φόρτισης 15W και αντίστροφης ασύρματης φόρτισης 4,5W, το Galaxy FE είναι ικανό να προσφέρει μια μέρα έντονης χρήσης.

Η υποστήριξη 5G ήρθε για να μείνει και δε θα μπορούσε να έλειπε απο τα κινητά της Samsung. Η έκδοση αυτή ειναι ελαφρώς πιο ακριβή απο τη βασική έκδοση 4G/LTE.

Οι εκδόσεις που έρχεται στη χώρα μας είναι αυτές των 6/8 GB RAM και 128/256 GB εσωτερικής μνήμης καθώς και 6 GB RAM και 128 GB εσωτερικής μνήμης για την έκδοση 5G, δέχονται κάρτες MicroSD εώς και το 1TB

Στα έξτρα δεν μπορούμε να μη λάβουμε υπόψιν την πιστοποίηση αντοχής σε νερό και σκόνη IP68, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία στα κινητά της η Samsung, καθώς και τον οπτικό αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Δε θα μπορούσε να ήταν η Fan Edition της σειράς S20 αν δεν είχε Fun χρωματικές επιλογές. Διατίθεται σε 6 χρωματικές επιλογές, Cloud Mint, Cloud Navy, Cloud Lavender, Cloud Red, Cloud Orange, Cloud White.

To Galaxy S20 FE διατίθεται στη χώρα μας σε τιμή κάτω των 600€.

Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνετε όλα τα νέα πρώτοι!

Δείτε επίσης:

Γενικά η συγκεκριμένη κατηγορία είναι για χρήστες που δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις από το κινητό. Είναι κατά βάση για κλήσεις, λίγο σερφάρισμα στο ιντερνετ και ελαφριά παιχνιδάκια. Στον παρακάτω οδηγό μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες επιλογές σε κινητά 200 ευρώ.

Είναι μια κατηγορία που πλέον συναντάς καλούς επεξεργαστές με οθόνες 90Hz για smouth gaming, και σχετικά καλές κατασκευές από θέμα υλικών.
Στον παρακάτω οδηγό μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες επιλογές σε κινητά 300 ευρώ.

Θα το πρότεινα σε κάποιον που θα ήθελε να δώσει κάτι παραπάνω από 300 ευρώ και να πάρει μια συσκευή με αρκετά καλές επιδόσεις gaming, κάμερα, και OLED οθόνη με High refresh rate. Πλέον εδώ θα βρούμε πολύ καλές κατασκευές κινητών, με γυαλί και αλουμίνιο σε κάποιες περιπτώσεις. Στον παρακάτω οδηγό μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες επιλογές σε κινητά 450 ευρώ.

Η συγκεκριμένη κατηγορία είναι για τους χρήστες που θέλουν να δώσουν κάποια χρήματα και να πάρουν ένα κινητό που θα τους εξυπηρετήσει κάποια χρόνια χωρίς κολλήματα. Δείτε περισσότερα εδώ!

O μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητών είναι σίγουρα μια καλή επιλογή σε Smartphone. Εδώ μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες επιλογές σε κινητά Samsung

Αν και με το μπανάρισμα που έχει η Huawei και πλέον δεν διαθέτει Google Services, μπορείτε ακόμα να βρείτε πολύ καλές επιλογές σε κινητά Huawei.
Στον παρακάτω οδηγό θα βρείτε τις καλύτερες.

Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος και έχω σπουδάσει κινηματογράφο. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με το λιανικό εμπόριο εξοπλισμού ήχου και εικόνας. Είμαι παθιασμένος με την τεχνολογία και πάντα αναζητώ τα πιο πρόσφατα gadgets. Επιπλέον, είμαι εκπαιδευτής προσωπικού σε τεχνολογικά προϊόντα σε μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων. Αν μοιράζεσαι την ίδια αγάπη για την τεχνολογία, γίνε κι εσύ μέρος αυτής της συναρπαστικής κοινότητας!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x