Blackfriday 2020: Θα γίνει ηλεκτρονικά!

Blackfriday 2020: Θα γίνει ηλεκτρονικά!

Το Blackfriday 2020 λόγω τον συνθηκών με το lockdown δεν θα μπορέσει να γίνει όπως τόσα χρόνια. Όμως θα γίνει ηλεκτρονικά, τουλάχιστον όσο αφορά ηλεκτρονικές συσκευές, με τους μεγάλους παίχτες, Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Public, Media Markt να έχουν ετοιμάσει ήδη τις πλατφόρμες τους για να υποδεχτούν τις παραγγελίες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι έμποροι Θεσσαλονίκης είχαν κάνει αίτημα για μεταφορά της  «BlackFriday 2020» την πρώτη Παρασκευή που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα μετά το lockdown και όχι την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου (27/11) διαδικτυακά.


Τι θα πρέπει να προσέξετε

Με το γεγονός ότι θα γίνει διαδικτυακά η Γενική Διεύθυνση Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων συστήνει στους καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις αγορές τους εκείνη την ημέρα.

Ειδικότερα, μια αξιόπιστη εμπορική ιστοσελίδα θα πρέπει να παρέχει:

Την ταυτότητα του προμηθευτή (πλήρης εταιρική επωνυμία, έδρα, τηλέφωνα επικοινωνίας, email, ταχυδρομική διεύθυνση, ΑΦΜ και αριθμό ΓΕΜΗ).

Τα κύρια χαρακτηριστικά του προϊόντος και την συνολική τιμή του συμπεριλαμβανομένων φόρων, επιβαρύνσεων, εξόδων αποστολής, τυχόν εξόδων σε περίπτωση επιστροφής κ.λπ.).

Το displayer προτείνει σίγουρα την αγορά ηλεκτρονικών προϊόντων μέσα από τις μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης, για αποφυγή παραπλανήσεων και καθυστερήσεων εν όψει του Black Friday 2020.

Στους παρακάτω οδηγούς θα βρείτε προτεινόμενα μοντέλα τηλεοράσεων άλλα και κινητών, ανάλογα το budget που διαθέτετε.

Τι τηλεόραση να πάρω; (2020)
Τι Κινητό Να Πάρω: Ο Πλήρης Οδηγός Του 2020!

Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος και έχω σπουδάσει κινηματογράφο. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με το λιανικό εμπόριο εξοπλισμού ήχου και εικόνας. Είμαι παθιασμένος με την τεχνολογία και πάντα αναζητώ τα πιο πρόσφατα gadgets. Επιπλέον, είμαι εκπαιδευτής προσωπικού σε τεχνολογικά προϊόντα σε μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων. Αν μοιράζεσαι την ίδια αγάπη για την τεχνολογία, γίνε κι εσύ μέρος αυτής της συναρπαστικής κοινότητας!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x