Realme 6 – Real Black Friday προσφορά -100€

Realme 6 – Real Black Friday προσφορά -100€

Σε ρυθμούς Black Friday κινείται όλος ο κόσμος του λιανεμπορίου, και φυσικά τα smartphones έχουν την τιμητική τους, με την Realme να είναι από τις πρώτες εταιρείες που άνοιξαν τον χορό των προσφορών στις αρχές του μήνα και συνεχίζει δυναμικά με νέες προσφορές οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τέλος του Νοεμβρίου. Μία προσφορά που σίγουρα ξεχωρίζει είναι το Realme 6 (8GB RAM,128GB ROM), το οποίο θα το βρείτε από τα 299€, μόνο στα 199€ !!!

Όταν παρουσιάσαμε το κινητό, μας είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με τα χαρακτηριστικά του, με την τότε τρέχουσα τιμή στα 299€. Άρα, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι με μια έκπτωση της τάξης των 100€, τότε μιλάμε για την καλύτερη VFM επιλογή από τις Black Friday προσφορές, σε smartphone στο ίδιο εύρος τιμής.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το review μας από τον παρακάτω player :

Οθόνη

Το Realme 6, έρχεται με οθόνη 6.5 ιντσών με ανάλυση FHD+ (2400 X 1080) η οποία προστατεύεται από gorilla glass. Αυτό όμως που την κάνει να ξεχωρίζει, είναι ο ρυθμός ανανέωσής της, ο οποίος είναι στα 90Hz και χαρίζει ένα εξαιρετικά smooth αποτέλεσμα. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, θα το λατρέψουν όσοι περνάνε αρκετές ώρες στο κινητό τους, παίζοντας παιχνίδια ή βλέποντας σειρές και ταινίες, μιας και η εναλλαγή των καρέ αλλά και το σκρολάρισμα στα μενού, γίνεται πολύ πιο ομαλά από ένα κινητό στα 50Hz. H φωτεινότητα της οθόνης είναι σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα, με την δυνατότητα θέασής της ακόμα και κάτω από έντονη ηλιοφάνεια.

Κάμερες

Περνάμε στις κάμερες του τηλεφώνου, το οποίο διαθέτει 4απλό AI σύστημα φακών, με τον κύριο να έχει αισθητήρα 64MP. Ο δεύτερος φακός είναι ευρυγώνιος με ανάλυση 8MP. Την τετράδα συμπληρώνουν ένας macro ανάλυσης 2MP, και ένας Black and White φακός πορτρέτου. Στην in-display selfie κάμερα, βρίσκουμε έναν φακό με 16MP ανάλυση.

Μπαταρία-Φόρτιση

Η μπαταρία του Realme 6 είναι χωρητικότητας 4.300 mAh με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης flash charge 30Watt. Η συσκευασία περιλαμβάνει φορτιστή 5V/6A, καθώς και ένα καλώδιο USB type C.

Επεξεργαστής-Μνήμες

Στο εσωτερικό της συσκευής συναντάμε τον 8πύρηνο Helio G90T της Mediatek, ο οποίος είναι χρονισμένος στα 2.05 GHz. Στον αποθηκευτικό χώρο έχουμε 128GB και στην μνήμη RAM 8 GB.

Διαθεσιμότητα

Το Realme 6, θα το βρείτε στην Black Friday τιμή των 199€ online στις σελίδες των : ΚωτσόβολοςPublic, ΠλαίσιοMedia Markt.

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x