Black Friday Smartwatch Offers: Οι καλύτερες προσφορές σε wearables για το φετινό Blackfriday 2020

Black Friday Smartwatch Offers: Οι καλύτερες προσφορές σε wearables για το φετινό Blackfriday 2020

Το φετινό Blackfriday έχει ξεκινήσει δυνατά με αρκετές προσφορές σε τηλεοράσεις, κινητά άλλα και Smartwatches. Στον παρακάτω οδηγό θα βρούμε τα καλύτερα Black Friday Smartwatch του 2020.

Garmin Fenix 6 47mm | 389€

Ένα από τα καλύτερα Smartwatch στην αγορά για καταγραφή άσκησης και για τους λάτρης του αθλητισμού! Το Garmin Fenix 6 47mm είναι στην χαμηλότερη τιμή που έχει πέσει ποτέ και είναι μια καλή ευκαιρία να το αποκτήσετε!

Apple Watch Series 3 42mm | 229€

Είναι η καλύτερη επιλογή για τους χρήστες iPhone, αφού είναι η χαμηλότερη τιμή που το έχουμε δει ποτέ! Kαλό θα ήταν όποιος ενδιαφέρεται για το Apple Watch Series 3 να βιαστεί γιατί πάντα είναι περιορισμένη η διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου smartwatch. Σε εξίσου καλή τιμή θα βρείτε το Apple Watch Series 3 38mm και πιο συγκεκριμένα στα 199€.

Huawei Watch Fit | 89€

Ένα πολύ ωραίο και διαφορετικό ρολόι από την Huawei με αρκετά μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, OLED οθόνη και “παιχνιδιάρικα” χρώματα. Αν και κυκλοφόρησε σχετικά πρόσφατα η τιμή του είναι η χαμηλότερη που το έχουμε δει. Αξίζει σίγουρα!!

Huawei Watch GT | 79€

Μια πολύ καλή επιλογή για κάποιον που ψάχνει ένα κλασικό σχεδιασμό με καλή αυτονομία μπαταρίας. Το Huawei GT είναι σχετικά παλιό μοντέλο άλλα χωρίς να του λείπει κάτι και σίγουρα είναι σε πολύ δελεαστική τιμή για να το αποκτήσετε.

 Xiaomi Mi Band 5 | 29€

Μικρό, οικονομικό, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και σίγουρα μια πολύ καλή επιλογή για δώρο! Το Xiaomi Mi Band 5 είναι ένα ωραίο και οικονομικό smartband με έγχρωμη οθόνη OLED. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να βρείτε και αναλυτικό review του ρολογιού.

Αυτά ήταν τα Black Friday Smartwatch για το 2020! Ο οδηγός θα ανανεωθεί εάν τυχών προκύψουν και άλλες προσφορές στην συγκεκριμένη κατηγορία.

*Οι τιμές ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι τέλος Νοεμβρίου, και το άρθρο θα ενημερώνεται διαρκώς.

Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος και έχω σπουδάσει κινηματογράφο. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με το λιανικό εμπόριο εξοπλισμού ήχου και εικόνας. Είμαι παθιασμένος με την τεχνολογία και πάντα αναζητώ τα πιο πρόσφατα gadgets. Επιπλέον, είμαι εκπαιδευτής προσωπικού σε τεχνολογικά προϊόντα σε μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων. Αν μοιράζεσαι την ίδια αγάπη για την τεχνολογία, γίνε κι εσύ μέρος αυτής της συναρπαστικής κοινότητας!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x