Το Apple Maps θα έχουν αναφορές ατυχημάτων όπως στο Google και Waze

Το Apple Maps θα έχουν αναφορές ατυχημάτων όπως στο Google και Waze

Η Apple φέρνει της αναφορές ατυχημάτων, κινδύνων και ελέγχου ταχύτητας στο Apple Maps. Η λειτουργία αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη μόνο σε χρήστες με το iOS 14.5 beta και είναι παρόμοια με τις λειτουργίες αναφοράς χρηστών που βρίσκονται στο Waze και στους Χάρτες Google.

Όταν χρησιμοποιείτε τη δυνατότητα, εσείς (ή κατά προτίμηση ένας επιβάτης) μπορείτε να πατήσετε ένα νέο κουμπί Αναφοράς στον κάτω μέρος και να επιλέξετε τον τύπο συμβάντος ή κινδύνου που θέλετε να αναφέρετε. Μπορεί να γίνει και χρησιμοποιώντας το Siri.

Η δυνατότητα αναφοράς συμβάντων είναι κάτι που όλες οι μεγάλες εφαρμογές χαρτών θα έχουν ή αναπτύσσουν αυτήν την στιγμή. Παρόλο που αυτή η λειτουργία διαδόθηκε στο Waze, είναι διαθέσιμη στους Χάρτες Google από τον Απρίλιο του 2019. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι η έκδοση της Apple έχει πολύ λιγότερες επιλογές, το Google, που φαίνεται παρακάτω, είναι πολύ πιο αναλυτικό.

Κάτι ακόμα που θα παρατηρήσετε είναι ότι τα εικονίδια του Apple Maps είναι ίδια με αυτά που έχει στους Χάρτες Google.

Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος και έχω σπουδάσει κινηματογράφο. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με το λιανικό εμπόριο εξοπλισμού ήχου και εικόνας. Είμαι παθιασμένος με την τεχνολογία και πάντα αναζητώ τα πιο πρόσφατα gadgets. Επιπλέον, είμαι εκπαιδευτής προσωπικού σε τεχνολογικά προϊόντα σε μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων. Αν μοιράζεσαι την ίδια αγάπη για την τεχνολογία, γίνε κι εσύ μέρος αυτής της συναρπαστικής κοινότητας!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x