Έτερος Εγώ Νέμεσις, Πότε έρχεται; Πότε θα μπει Netflix;

Έτερος Εγώ Νέμεσις, Πότε έρχεται; Πότε θα μπει Netflix;

Η πολυαγαπημένη σειρά του Σωτήρης Τσαφούλιας, Έτερος Εγώ θα ολοκληρωθεί με την τρίτη και τελευταία σεζόν Έτερος Εγώ Νέμεσις.

Σύντομα περιμένουμε να ανακοινωθεί από την πλευρά του Netflix άλλα και του σκηνοθέτη η συνεργασία τους και η μετάφορα της σειράς στην γνωστή πλατφόρμα ταινιών/σειρών.

Αυτήν θα είναι και η πρώτη ελληνική σειρά που θα έχει μπει στο Netflix και για να είμαστε ειλικρινείς δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από τις υπάρχουσες της πλατφόρμας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Σωτήρης Τσαφούλιας:

«Χθες, στις 4 το πρωί, τελείωσα το πρώτο επεισόδιο της «Νέμεσης». Στόχος μας με τη συν-σεναριογράφο Κατερίνα Φιλιώτου είναι να έχουμε τελειώσει και τα 8 μέχρι τέλη Μαρτίου, ούτως ώστε, αν όλα πάνε καλά, Σεπτέμβριο με Οκτώβριο να πάμε σε γύρισμα.

Η «Νέμεση» θα έρθει όχι με τη μορφή της εκδίκησης αλλά με τη μορφή της θείας δίκης. Όλοι οι χαρακτήρες θα βρεθούν σε δίλημμα και θα εισπράξουν το συμπαντικό, αν θες, αποτέλεσμα των πράξεών τους. Το δύσκολο δεν είναι να κάνεις επιλογές αλλά να ζεις με τις συνέπειές τους. Θέλουμε ένα κλείσιμο πιο κοντά στο φιλοσοφικό υπόβαθρο της αρχικής ταινίας»

Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε και η δεύτερη σεζόν της γνωστής σειράς από το Cosmote TV, Έτερος Εγώ-Κάθαρσις.

Mία νέα σειρά δολοφονιών με θύματα φοιτήτριες έρχεται να ταράξει τους Πανεπιστημιακούς κύκλους. Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαϊνης έρχεται αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές, καθώς βασικός ύποπτος θεωρείται ο υποψήφιος Πρύτανης, συνεργάτης και φίλος του, Ηλίας Βελισσαράτος, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Όσο η ιστορία εκτυλίσσεται, οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη και μία καλοστημένη πλεκτάνη που συνδέει όλες τις υποθέσεις αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια.

Το μόνο που έχουμε να περιμένουμε από το Έτερος Εγώ Νέμεσις είναι μια ακόμα συγκλονιστική σεζόν με σασπένς!

Βρείτε και τις άλλες μας προτάσεις ταινιών μέσα από το Friday Movie Night.

Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος και έχω σπουδάσει κινηματογράφο. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με το λιανικό εμπόριο εξοπλισμού ήχου και εικόνας. Είμαι παθιασμένος με την τεχνολογία και πάντα αναζητώ τα πιο πρόσφατα gadgets. Επιπλέον, είμαι εκπαιδευτής προσωπικού σε τεχνολογικά προϊόντα σε μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων. Αν μοιράζεσαι την ίδια αγάπη για την τεχνολογία, γίνε κι εσύ μέρος αυτής της συναρπαστικής κοινότητας!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x