HUAWEI Mate X2 – Ένα αναδιπλούμενο smartphone επόμενης γενιάς

Το HUAWEI Mate X2 διαθέτει αναδιπλούμενη οθόνη η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες της αγοράς και είναι εξοπλισμένο με Ultra Vision Leica Quad Camera, ισχυρό στερεοφωνικό ηχοσύστημα δύο ηχείων και γρήγορο chipset Kirin 9000 5G.

Ξεδιπλωμένο, είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε το πάχος του να μην ξεπερνά τα 4,4 χιλιοστά. Το σημείο ισορροπίας μετατοπίζεται λίγο από το κέντρο της συσκευής, έτσι ώστε να ισορροπεί απόλυτα είτε είναι ξεδιπλωμένο είτε είναι κλειστό.

Με τη σχεδίαση διπλής οθόνης, η ευέλικτη εσωτερική οθόνη του HUAWEI Mate X2 έχει διαγώνια διάσταση 8 ιντσών, πράγμα που την καθιστά σε μία από τις μεγαλύτερες οθόνες στο είδος της, ενώ διαθέτη ένα μαγνητικά ελεγχόμενο στρώμα οπτικών νανο-ινών για την ελαχιστοποίηση της ανάκλασης. Λειτουργεί απρόσκοπτα με την οθόνη OLED 6,45 ιντσών στο εξωτερικό. Και οι δύο οθόνες έχουν εξαιρετικά υψηλή ανάλυση, υψηλό δείκτη ανταπόκρισης στην αφή και refresh rate 90Hz για να μην επηρεάζεται καθόλου η εμπειρία όταν οι χρήστες μεταβαίνουν από τη μία λειτουργία στην άλλη.

Η αναλογία εικόνας (aspect ratio) 21: 9 της εξωτερικής οθόνης είναι συμβατή με τις περισσότερες mainstream εφαρμογές. Ξεδιπλωμένο, έχει την αναλογία εικόνας 8:7.1 με ανάλυση 2480×2200, για να προσφέρει πιο συναρπαστικές και εντυπωσιακές οπτικές εμπειρίες, τόσο σε κάθετη όσο και σε οριζόντια διάταξη.

Μέσω ενός πολυδιάστατου μηχανισμού «ασφάλισης», ο σύνδεσμος αυτός (Hinge ή «μεντεσές») δημιουργεί μια κοιλότητα μέσα στην οποία «φυλάσσεται» η οθόνη όταν η συσκευή είναι διπλωμένη. Αυτό επιτρέπει στη συσκευή να αναδιπλώνεται τέλεια δημιουργώντας σχεδόν αόρατο κενό και ελαχιστοποιεί την πτυχή στην εξωτερική οθόνη όταν η συσκευή ξεδιπλώνεται.

Η μεγάλη οθόνη του HUAWEI Mate X2 πλαισιώνεται από μια σειρά έξυπνων λειτουργιών που διευκολύνουν το multi-tasking. Με λειτουργίες όπως Smart Multi-Window, Floating Window, App Multiplier, App Bubble και πολλά άλλα, οι χρήστες μπορούν αποτελεσματικά να κάνουν πολλές εργασίες παράλληλα, ακόμη και σε μία οθόνη.

Το HUAWEI Mate X2 είναι εξοπλισμένο με την Ultra Vision Leica Quad Camera. Η Super Sensing Wide Camera 50MP διαθέτει έναν από τους πρώτους αισθητήρες με RYYB colour filter array (CFA), καθώς και δυνατότητες 4-in-1 pixel binning και Full Pixel Octa PD AutoFocus, για γρήγορη εστίαση και λήψη εικόνων υψηλής ποιότητας ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η κάμερα Telephoto 10x θυμίζει περισκόπιο και υποστηρίζει οπτικό ζουμ 10x, υβριδικό ζουμ 20x και ψηφιακό ζουμ 100x για φωτογράφιση μεγάλης εμβέλειας. Η κάμερα Ultra Wide 16MP όχι μόνο προσφέρει ένα εντυπωσιακό οπτικό πεδίο για φωτογράφιση τοπίων, αλλά υποστηρίζει και τη λειτουργία μακροεντολής για τη φωτογράφιση αντικειμένων που βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση (έως και 2,5 εκατοστά) από το φακό.

Το στερεοφωνικό σύστημα ήχου του HUAWEI Mate X2 με διπλό ηχείο υποστηρίζει τα ηχητικά εφέ Huawei Histen για να προσφέρουν βαθιά χαμηλά και καθαρά υψηλά επίπεδα για να αποδίδει ακόμη και τις πιο ευαίσθητες λεπτομέρειες από οποιαδήποτε πηγή ήχου.

Το HUAWEI Mate X2 διαθέτει τεράστια μπαταρία 4500mAh και υποστηρίζει HUAWEI SuperCharge 55W, την ταχύτερη λύση φόρτισης που διατίθεται μέχρι στιγμής για αναδιπλούμενες συσκευές.

Το HUAWEI Mate X2 θα είναι διαθέσιμο στην αγορά της Κίνας από τις 25 Φεβρουαρίου με τιμή στα 2.299€, ενώ αναμένεται να μάθουμε αν και πότε και σε τι τιμή θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη.

https://www.youtube.com/watch?v=T-PCMCYcvBM

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments