From Season 3: Μάθαμε πότε έρχεται ο 3ος κύκλος

From Season 3: Μάθαμε πότε έρχεται ο 3ος κύκλος

Οι περισσότεροι ίσως είχατε ξεχάσει ότι περιμένουμε τον 3ο κύκλο από την επιτυχημένη σειρά From. Τα ευχάριστα νέα είναι ότι δεν θα περιμένουμε πολύ για το From Season 3.

Ας θυμηθούμε λίγο την πλοκή της σειράς : Το FROM ξετυλίγει το μυστήριο μιας εφιαλτικής πόλης που παγιδεύει όσους μπαίνουν μέσα. Καθώς οι απρόθυμοι κάτοικοι παλεύουν να διατηρήσουν την αίσθηση της κανονικότητας και να αναζητήσουν μια διέξοδο, πρέπει επίσης να επιβιώσουν από τις απειλές του δάσους – συμπεριλαμβανομένων των τρομακτικών πλασμάτων που βγαίνουν όταν δύει ο ήλιος.

Το From Season 3 αναμένεται το Φθινόπωρο του 24 και το πιο πιθανό για εμάς στην Ελλάδα είναι να το παρακολουθήσουμε ξανά από την Cosmote TV, όπως συνέβη και με τους 2 προηγούμενους κύκλους.

Μέχρι τότε, ρίξτε μια ματιά στο trailer:

Δείτε περισσότερα στην κατηγορία Ταινίες/Σειρές

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x