Silo Season 2: Μάθαμε ημερομηνία!

Silo Season 2: Μάθαμε ημερομηνία!

Η Season 2 της πολυαναμενόμενης μετα-αποκαλυπτικής σειράς “Silo” της Apple θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 15 Νοεμβρίου. Η πρώτη σεζόν του “Silo” προβλήθηκε τον περασμένο Μάιο και ανανεώθηκε πριν το τέλος της πρώτης σεζόν. Η Apple πρώτα προώθησε τη δεύτερη σεζόν, μαζί με την επιστροφή του “Severance”, στο WWDC 2024. (Η δεύτερη σεζόν του “Severance” θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Ιανουάριο.)

Το φινάλε της πρώτης σεζόν έληξε με μια μεγάλη ανατροπή που έδειξε ότι υπάρχει πολύ περισσότερο από ό,τι αρχικά φαίνεται στη σειρά. Επίσης, καλύπτει μόνο μέρος του πρώτου βιβλίου, οπότε θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πόσο από την ιστορία καλύπτει η νέα σεζόν. Η Season 2 του “Silo” θα διαθέτει αγαπημένα μέλη του καστ όπως η Rebecca Ferguson, ο Tim Robbins και ο Common.

Η σειρά αποτελεί μέρος μιας συνεχώς αυξανόμενης βιβλιοθήκης επιστημονικής φαντασίας στο Apple TV Plus, που περιλαμβάνει επίσης σειρές όπως το “Sunny”, το “Dark Matter”, το “Constellation”, το “Invasion” και το “Foundation”, και πολλά άλλα.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Movies/Series

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x