Το Stranger Things στη σκηνή του Broadway

Το Stranger Things στη σκηνή του Broadway

Το Netflix φέρνει το Stranger Τhings στη σκηνή του Broadway τον επόμενο Μάρτιο. Το έργο λαμβάνει χώρα στο Hawkins, Indiana, το 1959 και ακολουθεί τον νεαρό Jim Hopper, την Joyce Maldonado και την αδερφή του Bob Newby καθώς αντιμετωπίζουν την άφιξη του νέου παιδιού στην πόλη: του Henry Creel. Οι δημιουργοί του Stranger Things, τα αδέρφια Duffer, αναφέρονται ως δημιουργοί της αρχικής ιστορίας και δημιουργικοί παραγωγοί του έργου, ενώ η Kate Trefry είναι η συγγραφέας.

Από την πρεμιέρα του πέρυσι, το Stranger Τhings: The First Shadow απέσπασε δύο βραβεία Olivier για το καλύτερο νέο θέαμα και τον καλύτερο σκηνογραφικό σχεδιασμό. Από τα βίντεο της παράστασης στο Λονδίνο, φαίνεται ότι δεν υπάρχει μόνο δράση, αλλά και εντυπωσιακά ειδικά εφέ.

Εκτός από το Stranger Things: The First Shadow που θα ανέβει στο Broadway, υπενθυμίζουμε πως αναμένεται η 5η σαιζόν του Stranger Things στο Netflix.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Movies/Series

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x