Google Pixel Buds Pro 2: Αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα

Google Pixel Buds Pro 2: Αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα

Pixel Buds Pro 2: Νέο Σχεδιασμός για Αυξημένη Άνεση

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά των Pixel Buds Pro 2 είναι ο νέος τους σχεδιασμός. Η Google ισχυρίζεται ότι μελετώντας 45 εκατομμύρια σημεία δεδομένων από σαρώσεις αυτιών, κατάφερε να δημιουργήσει ένα 27% μικρότερο ακουστικό, το οποίο είναι επίσης 24% ελαφρύτερο από την προηγούμενη γενιά.

Το νέο σύστημα σταθεροποίησης, που ονομάζεται “twist-to-adjust stabilizer”, επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν τη εφαρμογή των ακουστικών ανάλογα με τις δραστηότητές τους. Επιπλέον, η διατήρηση της χωρητικής επιφάνειας αφής εξασφαλίζει εύκολο χειρισμό των ακουστικών.

Pixel Buds 2 Pro

Εντυπωσιακή Ακουστική Απόδοση

Η Google υποστηρίζει ότι ολόκληρο το ηχητικό σύστημα των Pixel Buds Pro 2 έχει αναπτυχθεί εντός της εταιρείας. Κάθε ακουστικό διαθέτει έναν οδηγό 11 mm και τον προσαρμοσμένο επεξεργαστή Tensor A1, ο οποίος υποτίθεται ότι επεξεργάζεται τον ήχο 90 φορές ταχύτερα από την ταχύτητα του ήχου.

Σε συνδυασμό με τη νέα τεχνολογία Silent Seal 2.0, τα ακουστικά υπόσχονται διπλάσια ακύρωση θορύβου σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Επιπλέον, η λειτουργία Conversation Detection απενεργοποιεί αυτόματα την ANC κατά τη διάρκεια συνομιλιών.

Η διάρκεια μπαταρίας έχει επίσης βελτιωθεί, με τα ακουστικά να προσφέρουν έως και 8 ώρες αναπαραγωγής με ενεργοποιημέν το ANC και έως και 12 ώρες με απενεργοποιημένο. Η θήκη παρέχει επιπλέον 30 ώρες αναπαραγωγής.

Προηγμένες Λειτουργίες και Συνδεσιμότητα

Τα Pixel Buds Pro 2 υποστηρίζουν Bluetooth 5.4 με LE Audio και Super Wideband, ενώ η αντοχή τους στο νερό και τον ιδρώτα έχει βελτιωθεί σε IP54. Άλλες σημαντικές λειτουργίες περιλαμβάνουν το Multipoint, το Spatial Audio και τη δυνατότητα εντοπισμού των ακουστικών μέσω του δικτύου Find My Device.

Μια νέα λειτουργία που ονομάζεται Gemini Live επιτρέπει στους χρήστες να ξεκινήσουν μια συνομιλία με τον Google Assistant χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσουν το τηλέφωνο τους.

Διαθεσιμότητα

Τα Pixel Buds Pro 2 θα είναι διαθέσιμα σε τέσσερα χρώματα: Hazel (σκούρο γκρι), Porcelain (μπεζ), Peony (ροζ) και Wintergreen (ανοιχτό πράσινο).

Pixel Buds 2 Pro

Τα νέα Pixel Buds Pro 2 φαίνεται να αποτελούν μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, προσφέροντας βελτιωμένο ήχο, άνεση και λειτουργικότητα.

Εκτός από τα Pixel Buds Pro 2, η Google παρουσίασε την νέα σειρά smartphones Pixel 9 και το νέο Pixel Watch 3

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Tech News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x