The Callisto Protocol Δωρεάν στο Epic Store

The Callisto Protocol Δωρεάν στο Epic Store

Το Epic Store θα διαθέσει το The Callisto Protocol Δωρεάν στης 22 έως 29/8 για όλους τους χρήστες.

Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να παίξετε ένα απο τα πιο κινηματογραφικά παιχνίδια τρόμου της τελευταίας 5 ετίας.

Το The Callisto Protocol είναι ένα παιχνίδι τρόμου επιβίωσης του 2022 που αναπτύχθηκε από την Striking Distance Studios και εκδόθηκε από την Krafton . Το παιχνίδι σκηνοθέτησε ο δημιουργός της σειράς Dead Space, Glen Schofield και θεωρείται πνευματικός διάδοχος της σειράς.

Η ιστορία ακολουθεί τον Jacob Lee ( Josh Duhamel ), έναν καπετάνιο διαστημόπλοιου που επιζεί από μια προσγείωση στο Jovian moon Callisto , για να συλληφθεί και να φυλακιστεί παρά τη θέλησή του σε μια φυλακή υψίστης ασφαλείας. Στη συνέχεια αναγκάζεται να επιβιώσει όταν μια μυστηριώδης ασθένεια σαρώνει τη φυλακή και σταδιακά μαθαίνει τα σκοτεινά μυστικά των απαγωγέων του. Το παιχνίδι έχει τους παίκτες να εξερευνούν μια σειρά επιπέδων, να συλλέγουν πόρους και να συλλέγουν αρχεία καταγραφής δεδομένων ενώ πολεμούν τους μολυσμένους κρατούμενους.

Κατεβάστε το δωρεάν απο το παρακάτω Link:

The Callisto Protocol Δωρεάν

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Gaming News

Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος και έχω σπουδάσει κινηματογράφο. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με το λιανικό εμπόριο εξοπλισμού ήχου και εικόνας. Είμαι παθιασμένος με την τεχνολογία και πάντα αναζητώ τα πιο πρόσφατα gadgets. Επιπλέον, είμαι εκπαιδευτής προσωπικού σε τεχνολογικά προϊόντα σε μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων. Αν μοιράζεσαι την ίδια αγάπη για την τεχνολογία, γίνε κι εσύ μέρος αυτής της συναρπαστικής κοινότητας!
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x