Black Myth: Wukong | Θα αφήσει και κανένα ρεκόρ για άλλο παιχνίδι;

Black Myth: Wukong | Θα αφήσει και κανένα ρεκόρ για άλλο παιχνίδι;

Το Black Myth: Wukong, εμπνευσμένο από το κλασικό κινεζικό μυθιστόρημα “Journey to the West”, έχει πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλες τις πλατφόρμες.

Αυτή η επιτυχία είναι πρωτοφανής και έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες ακόμη και των πιο αισιόδοξων αναλυτών. Το Black Myth: Wukong έχει καταρρίψει αρκετά ρεκόρ πωλήσεων, ξεπερνώντας τίτλους όπως το Helldivers 2, το Elden Ring και το Hogwarts Legacy. Επιπλέον, στο Steam, το παιχνίδι κατέχει την πρώτη θέση ως το πιο πολυπαιγμένο single-player παιχνίδι όλων των εποχών, ξεπερνώντας ακόμη και το Cyberpunk 2077.

Παρά την τεράστια επιτυχία του, το παιχνίδι έχει κάποια προβληματάκια. Η έκδοση για Xbox Series X|S έχει καθυστερήσει λόγω ζητημάτων βελτιστοποίησης. Επιπλέον, κάποιοι παίκτες έχουν αναφέρει τεχνικά προβλήματα και ζητήματα απόδοσης. Η Game Science, ο δημιουργός του παιχνιδιού, έχει ζητήσει συγγνώμη για αυτά τα προβλήματα και έχει υποσχεθεί ενημερώσεις για να τα διορθώσει.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Gaming News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x