It’s Glowtime: Στις 9 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση της Apple

It’s Glowtime: Στις 9 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση της Apple

Στις 9 Σεπτεμβρίου 2024, στις 20:00 ώρα Ελλάδας, οι άνθρωποι της Apple θα ανέβουν στη σκηνή του Steve Jobs Theater για να αποκαλύψουν τις νέα προϊόντα. Το event, με το σύνθημα “It’s Glowtime”, αναμένεται να είναι γεμάτο συναρπαστικές νέες τεχνολογίες.

iPhone 16: Μια Νέα Εμφάνιση και Ισχυρά Χαρακτηριστικά

Στο επίκεντρο του event θα είναι προφανώς η σειρά iPhone 16. Ενώ τα iPhone 16 και 16 Plus αναμένεται να διαθέτουν ένα κατακόρυφο σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος, τα iPhone 16 Pro και 16 Pro Max ίσως τα δούμε με μια μεγαλύτερη οθόνη διατηρώντας παράλληλα το γνωστό σύστημα τριπλής κάμερας.

Και τα τέσσερα μοντέλα iPhone 16 αναμένεται να υιοθετήσουν το κουμπί Action, ένα δημοφιλές χαρακτηριστικό που παρουσιάστηκε με το iPhone 15 Pro. Επιπλέον, ένα αποκλειστικό κουμπί για τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο, το Capture Button μπορεί να παρουσιαστεί, αν και δεν είναι σαφές αν αυτό θα είναι αποκλειστικό χαρακτηριστικό των Pro μοντέλων.

Τεχνητή Νοημοσύνη και Apple Intelligence

Η τεχνητή νοημοσύνη θα έχει αναμφίβολα σημαντικό ρόλο στο event της Apple. Η σειρά iPhone 16 αναμένεται να υποστηρίζει το Apple Intelligence, μια λειτουργία που περιορίζεται επί του παρόντος στα iPhone 15 Pro και 15 Pro Max.

Apple Watch Series 10 και Νέα AirPods

Εκτός από το iPhone, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει και το Apple Watch Series 10. Επιπλέον, δύο εκδόσεις νέων AirPods φημολογείται ότι βρίσκονται στα σκαριά, προσφέροντας πιθανώς βελτιωμένη ποιότητα ήχου και νέα χαρακτηριστικά.

It’s Glowtime λοιπόν σε λίγες μέρες, στις 09 Σεπτεμβρίου. Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα!

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Tech News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] στο show παρουσίασης των νέων της προϊόντων με τίτλο It’s Glowtime στις 09 Σεπτεμβρίου στις […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x