ΦΡΑΠΕ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΓΑTΑ ep1

ΦΡΑΠΕ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΓΑTΑ ep1
ΦΡΑΠΕ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΓΑΛΑ

Το πρώτο επεισόδιο του ΦΡΑΠΕ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΓΑTΑ είναι γεγονός!
Στο πρώτο επισόδειο συζητήθηκαν τα παρακάτω

Στο βίντεο συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία, τα παιχνίδια και τις ταινίες/σειρές. Η Realme παρουσίασε το Supersonic, που επιτρέπει στα smartphones να φορτίζουν πλήρως σε μόλις 4 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα. Η Google ανακοίνωσε τα νέα μοντέλα Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL και Pixel 9 Pro Fold, ενώ η Huawei εργάζεται σε ένα foldable smartphone με τριπλή οθόνη. Η Honor παρουσίασε το Magic V3, το πιο λεπτό foldable smartphone στον κόσμο. Η Apple ανακοίνωσε τα χαρακτηριστικά των νέων iPhone 16 και iPhone 16 Pro, καθώς και το iPhone SE 4 που θα κυκλοφορήσει το 2025. Τα νέα AirPods Max 2 θα διαθέτουν το chip H2 και νέα χαρακτηριστικά ήχου. Η Apple θα επιτρέψει στους Ευρωπαίους χρήστες να ορίζουν προεπιλεγμένες εφαρμογές και να διαγράφουν ορισμένες προεγκατεστημένες εφαρμογές, ενώ η Starlink ανακοίνωσε νέο τέλος ενεργοποίησης για πελάτες που αγοράζουν από άλλη περιοχή.

Στον τομέα των παιχνιδιών, το Black Myth: Wukong έχει πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα. Το PlayStation Plus προσφέρει εξαιρετικά παιχνίδια για τον Αύγουστο, όπως The Witcher 3: Wild Hunt και Wild Hearts. Το Mafia: The Old Country θα μας μεταφέρει στη Σικελία του 1900, ενώ το Reanimal από την Tarsier Studios προσφέρει μια τρομακτική εμπειρία παρόμοια με το Little Nightmares. Το Little Nightmares III συνεχίζει την παράδοση της σειράς με νέους χαρακτήρες και συνεργατικό gameplay. Το Indiana Jones and the Great Circle θα κυκλοφορήσει στο PS5, ενώ το Civilization 7 αναμένεται στις 11 Φεβρουαρίου 2025. Το Borderlands 4 θα κυκλοφορήσει το 2025 με νέους πλανήτες και χαρακτήρες, και το Silent Hill 2 θα επιστρέψει με βελτιωμένο gameplay και γραφικά. Το Call of Duty: Black Ops 6 θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου 2024, με πλοκή που μας ταξιδεύει πίσω στον Ψυχρό Πόλεμο και ένα νέο σύστημα κίνησης. Το Fall Guys είναι πλέον διαθέσιμο σε Android και iOS μέσω του Epic Games Store.

Στον τομέα των ταινιών και σειρών, η Warner Bros. Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το anime prequel “The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim”, το οποίο διαδραματίζεται 183 χρόνια πριν από την αρχική τριλογία και αφηγείται την ιστορία του Βασιλιά του Rohan, Helm Hammerhand. Η ταινία “Alien: Romulus” επιστρέφει στις ρίζες του τρόμου, με τον σκηνοθέτη Fede Alvarez να χρησιμοποιεί πρακτικά εφέ για να δημιουργήσει μια τρομακτική ατμόσφαιρα. Το “Avatar 3: Fire and Ash” θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2025, συνεχίζοντας την επική σειρά ταινιών του James Cameron.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος και έχω σπουδάσει κινηματογράφο. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με το λιανικό εμπόριο εξοπλισμού ήχου και εικόνας. Είμαι παθιασμένος με την τεχνολογία και πάντα αναζητώ τα πιο πρόσφατα gadgets. Επιπλέον, είμαι εκπαιδευτής προσωπικού σε τεχνολογικά προϊόντα σε μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων. Αν μοιράζεσαι την ίδια αγάπη για την τεχνολογία, γίνε κι εσύ μέρος αυτής της συναρπαστικής κοινότητας!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x