Playstation Accessories: Φέρτε στα μέτρα σας το Dualsense Edge για το PC

Playstation Accessories: Φέρτε στα μέτρα σας το Dualsense Edge για το PC

Η νέα εφαρμογή Playstation Accessories για Windows επιτρέπει την προσαρμογή των κουμπιών, την αλλαγή του sensitivity των sticks, τη ρύθμιση των deadzones των trigger και πολλά άλλα.

Η εφαρμογή Playstation Accessories, αντικαθιστά την εφαρμογή “Firmware updater for DualSense wireless controller” που παρουσιάστηκε το 2022. Πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε το DualSense Edge controller με τον ίδιο τρόπο που θα το κάνατε στο PlayStation 5. Όπως και η προηγούμενη εφαρμογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Accessories και για να ενημερώσετε το firmware του DualSense Edge και του standard DualSense από τον υπολογιστή σας.

Η Sony έχει ήδη μεταφέρει αρκετούς από τους κορυφαίους τίτλους της στον υπολογιστή, με τις πιο πρόσφατες προσθήκες να περιλαμβάνουν το Horizon Forbidden West, το Ghost of Tsushima, το Ratchet & Clank: Rift Apart και το The Last of Us Part I.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Gaming News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x