WF-C510: Τα νέα οικονομικά ασύρματα ακουστικά της SONY

WF-C510: Τα νέα οικονομικά ασύρματα ακουστικά της SONY

Είναι αρκετά απλά αλλά βελτιωμένα σε σχέση με τον προκάτοχό τους με voice isolation και ελαφρώς μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, ενώ θα κοστίζουν περίπου 25 ευρώ λιγότερο. Τα ακουστικά διατίθενται σε τέσσερα χρώματα – μαύρο, μπλε, λευκό και κίτρινο – και είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία τώρα στην ιστοσελίδα της Sony.

WF-C510

Τα ακουστικά WF-C510, διαθέτουν λειτουργία Ambient Sound Mode, η οποία ενσωματώνει τον εξωτερικό ήχο. Σύμφωνα με τη λίστα προδιαγραφών της Sony, θα έχουν διάρκεια έως και πέντε ώρες “συνεχούς χρόνου ομιλίας” ή έως και 11 ώρες γενικής χρήσης, όταν είναι απενεργοποιημένο το Ambient Sound. Η θήκη φόρτισης μπορεί να προσθέσει άλλες 11 ώρες.

WF-C510

Τα νέα Sony WF-C510 διατίθενται σε τέσσερα χρώματα. Η Sony λέει ότι τα ακουστικά θα συνδέονται σε έως και δύο συσκευές Bluetooth ταυτόχρονα και θα υποστηρίζουν τις λειτουργίες Fast Pair της Google και Swift Pair της Microsoft για γρήγορες συνδέσεις συσκευών. Είναι επίσης πιστοποιημένα IPX4, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να αντέξουν πιτσιλιές νερού ή ιδρώτα.

Τα WF-C510 αναμένεται να γίνουν διαθέσιμα από τις 9 Σεπτεμβρίου με τιμή στα 59€.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Tech News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x