PS5 Pro : Νέες φήμες και σκίτσο του σχεδιασμού του

PS5 Pro : Νέες φήμες και σκίτσο του σχεδιασμού του

Ο αξιόπιστος leaker, σε θέματα γύρω από το Playstation, billbil-kun, σε ένα άρθρο στο Dealabs, είπε ότι το τελικό όνομα της κονσόλας είναι πράγματι PS5 Prο και δημοσίευσε ένα σκίτσο το οποίο δημιουργήθηκε αντλώντας έμπνευση από την φωτογραφία της συσκευασίας.

PS5 Pro displayer.gr
Φωτογραφία από Dealabs

Οι φήμες επίσης αναφέρουν πως τα plates θα είναι ίδια με του PS5 και ότι το dualsense δεν θα έχει καμία αλλαγή. Επίσης ακούγεται ότι ίσως υπάρξει επίσημη ανακοίνωση του PS5 Pro τον Σεπτέμβριο.

Η CPU του PS5 Pro θα είναι ίδια με αυτή του απλού PS5. Ωστόσο, η Pro κονσόλα θα έχει ένα ‘High CPU Frequency Mode’ που θα κάνει overclock τον επεξεργαστή στα 3.85GHz. Πρόκειται για 10% αύξηση σε σχέση με την τωρινή κονσόλα. Να σημειωθεί όμως πως στο High CPU Frequency Mode θα κατανέμεται ενέργεια από την GPU στην CPU και έτσι θα χρειάζεται 1.5% downclock της GPU.

Το PS5 Pro ίσως θα είναι περίπου 45% ταχύτερο στο rendering από το PS5. Το PS5 Pro θα έχει πάνω από 2X καλύτερη ray-tracing απόδοση και συνολικά 33.5 TFLOPS θα φτάνει η επεξεργαστική ισχύς για την GPU.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Gaming News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] συνδέεται κάποια πηγή που απαιτεί υψηλές ταχύτητες, PS5, Xbox Series X, SoundBar με Dolby Atmos. Καθώς υποστηρίζει υψηλότερες […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x