Πότε θα κυκλοφορήσουν τα νέα iPhone 16 στην Ελλάδα;

Πότε θα κυκλοφορήσουν τα νέα iPhone 16 στην Ελλάδα;

Η αναμονή για τα iPhone 16

Η κυκλοφορία των νέων iPhone είναι πάντα ένα γεγονός που προκαλεί ανυπομονησία στους λάτρεις της Apple στην Ελλάδα. Φέτος, οι προσδοκίες είναι ιδιαίτερα υψηλές καθώς περιμένουμε τα iPhone 16 μετά από την παρουσίαση που έκανε η Apple στης 9 Σεπτεμβρίου, και οι ενδιαφερόμενοι αναρωτιούνται: πότε θα κυκλοφορήσουν τα νέα iPhone 16 στην Ελλάδα;

Η πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας

Αν και τα προηγούμενα χρόνια η Ελλάδα βρισκόταν τα προηγούμενα χρόνια στο δεύτερο ή τρίτο κιμά παραδόσεων, που σημαίνει ότι παραλαμβάναμε τα νέα iPhone μέσα στον Οκτώβριο ή ακόμα και Νοέμβριο. Φέτος τα πράγματα αλλάζουν αφού τα νέα iPhone θα είναι διαθέσιμα από 20 Σεπτεμβρίου για όσους έχουν κάνει προ παραγγελίες και θα υπάρχει αρκετό απόθεμα και μέσα στον Οκτώβριο. Είναι κάτι πρωτόγνωρο αφού δεν έχουμε ξανά δει μια τέτοια κίνηση από την Apple ποτέ ξανά μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια κυκλοφορίας τον iPhone στην ελληνική αγορά. Οπότ

Τι να περιμένουμε από τα iPhone 16

Τα iPhone 16 αναμένονται να φέρουν σημαντικές αναβαθμίσεις τόσο σε επίπεδο hardware όσο και software. Μερικές από τις φημολογούμενες χαρακτηριστικές δυνατότητες περιλαμβάνουν καλύτερες φωτογραφικές δυνατότητες, πιο γρήγορους επεξεργαστές, και νέες επιλογές χρωμάτων.

Μαζί με την κυκλοφορία των νέων iPhone 16 αναμένουμε και την κυκλοφορία των Airpods 4, Airpods Max και τα νέα Apple Watch Series 10.

Για να δείτε εάν η νέα έκδοση του iOS 18 θα υποστηρίζει την παλιά σας συσκευή μπορείτε να ρίξετε μια μάτια στο αναλυτικό μας άρθρο το οποίο έχουμε ανεβάσει.

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Tech News

Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος και έχω σπουδάσει κινηματογράφο. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με το λιανικό εμπόριο εξοπλισμού ήχου και εικόνας. Είμαι παθιασμένος με την τεχνολογία και πάντα αναζητώ τα πιο πρόσφατα gadgets. Επιπλέον, είμαι εκπαιδευτής προσωπικού σε τεχνολογικά προϊόντα σε μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων. Αν μοιράζεσαι την ίδια αγάπη για την τεχνολογία, γίνε κι εσύ μέρος αυτής της συναρπαστικής κοινότητας!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Σχόλιο
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Siri, που τροφοδοτείται από την Apple Intelligence στα νέα iPhone 16 και iPhone 16 […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x