Το Netflix σταματά την υποστήριξει για κάποιες συσκευές iPhone και iPad

Το Netflix σταματά την υποστήριξει για κάποιες συσκευές iPhone και iPad

Το Netflix σταματά την υποστήριξει του iOS 16 και iPadOS 16. Από εδώ και πέρα, οι χρήστες θα πρέπει να έχουν την έκδοση iOS 17 ή μεταγενέστερη, ή την έκδοση iPadOS 17 ή μεταγενέστερη.

Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες του iOS 16, οι οποίοι θα είναι κυρίως κάτοχοι iPhone X καθώς και όσοι εξακολουθούν να έχουν τα μοντέλα iPhone 8 και ‏iPhone 8 Plus, δεν θα μπορούν να ενημερώσουν την εφαρμογής του Netflix.

Το ίδιο ισχύει για τους κατόχους του iPad Pro (1ης γενιάς) και του iPad (5ης γενιάς), οι οποίοι θα έχουν την έκδοση iPadOS 16.

Οι κάτοχοι αυτών των συσκευών θα εξακολουθούν να μπορούν να χρησιμοποιούν την τρέχουσα έκδοση της εφαρμογής Netflix μέχρι να καταργηθεί, αλλά και πάλι, δεν θα υπάρξουν άλλες ενημερώσεις ή διορθώσεις σφαλμάτων. Οι κάτοχοι αυτών των παλαιότερων μοντέλων θα συνεχίσουν φυσικά να έχουν πρόσβαση στο Netflix μέσω προγράμματος περιήγησης όπως το Safari ή Chrome.

Συνοπτικά, τα μοντέλα iPhone και iPad που πρόκειται να χάσουν την υποστήριξη για την εφαρμογή του Netflix είναι τα εξής:

  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone X
  • iPad Pro (1ης γενιάς)
  • iPad (5ης γενιάς)

Εάν δεν έχει δει ακόμα τα νέα μοντέλα των iPhone 16 μπορείς μέσα απο το displayer.gr να βρείς όλες τις πληροφορίες που θες.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Tech News

Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος και έχω σπουδάσει κινηματογράφο. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με το λιανικό εμπόριο εξοπλισμού ήχου και εικόνας. Είμαι παθιασμένος με την τεχνολογία και πάντα αναζητώ τα πιο πρόσφατα gadgets. Επιπλέον, είμαι εκπαιδευτής προσωπικού σε τεχνολογικά προϊόντα σε μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων. Αν μοιράζεσαι την ίδια αγάπη για την τεχνολογία, γίνε κι εσύ μέρος αυτής της συναρπαστικής κοινότητας!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x