5 λόγοι για να κάνετε εγκατάσταση το Signal στο Smartphone σας

Μετά από το tweet του Elon Musk να κάνουμε εγκατάσταση το Signal, πολλοί μπήκαν στην διαδικασία να το κατεβάσουν και να δοκιμάσουν την εφαρμογή.

Ωστόσο αρκετοί δεν την γνωρίζουν ακόμα, πράγμα που είναι λάθος!

Εμείς στο displayer την δοκιμάσαμε και θα σας παρουσιάσουμε τους 5 λόγους για να το κάνετε εγκατάσταση και να αντικαταστήσετε τα υπόλοιπα messenging apps!

Προσωπικά δεδομένα

Το Signal είναι μια εφαρμογή που δεν έχει από πίσω κάποια μεγάλη εταιρία που να εκμεταλλεύεται τα προσωπικά σου δεδομένα για την διαφημιστική χρήση της. Είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρία που συντηρείτε αποκλειστικά από τις χορηγίες των χρηστών του! Πρακτικά το Signal δεν συλλέγει κανένα δεδομένο.

Ανοιχτού κώδικα/ Open Source

Το Signal σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές είναι ανοιχτού κώδικα, που πάει να πει, ότι μπορεί ο καθένας να έχει πρόσβαση στο πηγαίο κώδικα της εφαρμογής και να συνεισφέρει ή και να ελέγξει το πως λειτουργεί η εφαρμογή. Το project της εφαρμογής μπορείτε να το βρείτε στο GitHub.

Κρυπτογράφηση

Το Signal προσφέρει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Αυτό θα πει ότι οι συνομιλίες μπορούν να διαβαστούν αποκλειστικά από τα άτομα που είναι στην συνομιλία. Κανένας τρίτος δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στις συνομιλίες ακόμα και από την ίδια την Signal. Για την ακρίβεια η ίδια η Signal έχει δημιουργήσει ένα πρωτόκολλο κρυπτογράφησης γι αυτόν τον σκοπό. Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές που συλλέγουν αρκετά έως υπερβολικά στοιχεία από τις συνομιλίες. Ακόμα και ανάλυση φωτογραφιών σε κάποιες περιπτώσεις.

Συλλογή στοιχείων από εφαρμογές messenging

Ελκυστικό UI

Το Signal πέρα από τον σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα άλλα και την ιδιωτικότητα είναι και πολύ καλά σχεδιασμένο. Έχει ένα πολύ ελκυστικό design και φιλικό προς τον χρήστη. Μεταξύ άλλον στις συνομιλίες μπορείς να προσθέσεις αντιδράσεις, να συμμετάσχουν έως 1000 άτομα στην ίδια συνομιλία άλλα και μέχρι 8 άτομα σε βίντεο κλήση! Η ποιότητα των βίντεο άλλα και τον φωτογραφιών είναι πολύ καλές και δεν δέχονται μεγάλη συμπίεση σε σχέση με άλλες εφαρμογές μηνυμάτων.

Πολλαπλές πλατφόρμες

Το SignaΙ είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες, Android, iPhone, iPad, όπως επίσης Windows, MacOS και Linux. Οπότε μιλάμε για ένα πλήρες σύστημα μηνυμάτων για όλες σου τις συσκευές.

Μην περιμένεις άλλο! Κάνε εγκατάσταση το Signal και απόλαυσε συνομιλίες και φωτογραφίες με τους φίλους σου, χωρίς να χρειάζεται να τις συλλέγει κάποιος τρίτος!

Πηγή: displayer, Signal

Μοιραστείτε το
kostas eleftheriadis

Είμαι ο Κωνσταντίνος και πέρα των σπουδών μου πάνω στον κινηματογράφο, ασχολούμαι με το λιανικό εμπόριο πάνω σε εξοπλισμό ήχου και εικόνας τα τελευταία χρόνια. Είμαι λάτρης της τεχνολογίας και θέλω να πιάνω πρώτος ότι νέο gadget κυκλοφορεί. Τώρα πλέον είμαι ένας displayer και αν σου αρέσει και σένα η τεχνολογία γίνε και εσύ!

Recent Posts

Τα PS Plus παιχνίδια Ιουλίου για PS4 και PS5

Η SONY ανακοίνωσε επίσημα τα PS Plus παιχνίδια τα οποία θα μπορούν να κατεβάσουν οι…

4 μήνες ago

Το Galaxy S21 Ultra 5G το Καλύτερο Smartphone στα Global Mobile Awards της MWC 2021

Η Samsung ανακοίνωσε τη διάκριση του Samsung Galaxy S21 Ultra 5G ως το «Καλύτερο Smartphone»…

4 μήνες ago

Η LG ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα των νέων μοντέλων LG QNED MiniLED τηλεοράσεων

Η LG ανακοινώνει την κυκλοφορία της νέας και πιο premium σειράς LCD TV στην παγκόσμια…

4 μήνες ago

Γιατί να περιμένετε; Τώρα βλέπετε μέσω streaming τα αγαπημένα σας πριν ολοκληρωθεί η λήψη

Είτε πρόκειται για μια μεγάλη πτήση ή για μια μετακίνηση στην πόλη, οι σειρές και…

4 μήνες ago

H Samsung παρουσιάζει τη νέα εμπειρία για Watch, δίνοντας μια πρώτη εικόνα του One UI Watch

Κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress (MWC) η Samsung παρουσίασε την εμπειρία χρήσης του…

4 μήνες ago

Ανεπανάληπτο gaming στις premium LG τηλεοράσεις με την πρόσφατη αναβάθμιση της DOLBY VISION

Η LG είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι είναι ο πρώτος κατασκευαστής τηλεόρασης που…

4 μήνες ago