474 Ερωτήσεις που χρειάζεται να κάνεις στη ζωή σου – Ένα e-book που τις απαντήσεις τις δίνεις εσύ

Πόσο μεγάλη σημασία έχει για εσένα να βρεις τις απαντήσεις στα ερωτήματα της ζωής σου;
Σε καθημερινή βάση, άπειρα ερωτήματα μας κατακλύζουν για το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο πράγμα εκεί έξω. Ερωτήσεις που πολλές φορές δε συγκρατούμε και χάνουμε, χωρίς να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, χωρίς να αναστοχαστούμε με βάση αυτές.

Κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του, τους ανθρώπους, τη ζωή και αναζητά απαντήσεις σε θεμελιώδεις έννοιες, οι οποίες αφορούν στη φιλία, τη δικαιοσύνη, τη σωφροσύνη και την αυτογνωσία ή ίσως ψάχνει μια νέα προοπτική και τρόπο θέασης της ζωής, δε θα μπορέσει να μείνει μακριά από αυτό το βιβλίο. Ένα βιβλίο, που μας δείχνει τον δρόμο προς τα κατάλληλα ερωτήματα και όχι τις σωστές απαντήσεις. Γιατί, σύμφωνα με τον συγγραφέα του βιβλίου, Κωνσταντίνο Κράστεβ, πιο σπουδαία είναι η ερώτηση που σε προβληματίζει, παρά η απάντηση που σε κατευθύνει και σε αποπροσανατολίζει από τον εαυτό σου τελικά.


Κάθε άνθρωπος εκεί έξω, έχει ανάγκη από τα κατάλληλα ερεθίσματα, για να βρει τον δρόμο του και να φτάσει στην προσωπική του αλήθεια, όποια και αν είναι αυτή.
Μέσα στις σελίδες του βιβλίου 474, ίσως καταφέρεις να απελευθερωθείς, να βάλεις τάξη στο χάος μέσα στην ψυχή και το μυαλό σου και να φέρεις σε μία σειρά όλες εκείνες τις ανάκατες σκέψεις, που σε μπερδεύουν. Αυτό το βιβλίο περιέχει ερωτήσεις και μόνο ερωτήσεις, τόσο ριζωμένες μέσα μας, και αν απαντήσουμε σοβαρά και υπεύθυνα σε αυτές, θα μπορέσουμε να αλλάξουμε τη ζωή μας, και τα λόγια μας θα γίνουν τα φίλτρα με τα οποία θα κοιτάμε τον κόσμο γύρω μας.

“Χρειάζεται να προβληματιστείς αρκετά και να έχεις όρεξη να αναζητήσεις τις απαντήσεις, ακριβώς όπως αναζήτησα και εγώ όλες εκείνες τις ερωτήσεις για σένα. Όσο πιο πολύ ψάξεις τόσα περισσότερα θα βρεις, σημεία που δε φανταζόσουν. Ένα ταξίδι χιλίων χιλιομέτρων ξεκινά πάντοτε με ένα βήμα. Και στην προκειμένη περίπτωση είναι μια ερώτηση.
Τελικά, γιατί, πώς και τι;
Εύχομαι να το απολαύσεις και να βρεις τις απαντήσεις που αναζητάς εδώ και καιρό.”

~ Κωνσταντίνος Κράστεβ

“474” Ερωτήσεις που χρειάζεται να κάνεις στη ζωή σου.

Ένα E-book που τις απαντήσεις τις δίνεις εσύ.

Discount code 20%: SMILE
(Μέχρι την Πέμπτη 25 Μαρτίου)

Link : https://payhip.com/b/cjvV

Ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Κράστεβ ξεκινά το παρθενικό του ταξίδι στον κόσμο της νόησης, με την ελπίδα να προβληματίσει τους αναγνώστες του, με απλά και πολύπλοκα ερωτήματα, να τους αφυπνίσει και να τους δημιουργήσει ένα αίσθημα συγκίνησης, ικανό να εμπνεύσει και να ανυψώσει το ηθικό τους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments