Astro Bot DualSense Limited Edition: Τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας

Astro Bot DualSense Limited Edition: Τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας

Το παιχνίδι διαθέτει πάνω από 50 πλανήτες, νέα power-ups, πολλούς εχθρούς, μυστικά και χαρακτήρες εμπνευσμένους από το PlayStation για να συλλέξετε. Επιπλέον, διαθέτει και ένα χειριστήριο Astro Bot DualSense σε Limited Edition φυσικά εμπνευσμένο από τα αξιολάτρευτα ρομποτάκια.

Ο σχεδιασμός του χειριστηρίου διαθέτει τα χαρακτηριστικά μπλε στοιχεία του Astro Bot στις λαβές και τα κουμπιά, σκαλισμένες γραμμές sci-fi καθώς και το σήμα κατατεθέν, το παιχνιδιάρικο ζευγάρι ματιών στο touchpad.

astro bot dualsense

Τιμή και διαθεσιμότητα για το Astro Bot DualSense

Οι προπαραγγελίες για το DualSense – Astro Bot Limited Edition ξεκινούν την Παρασκευή 9 Αυγούστου μέσω του direct.playstation.com, καθώς και από επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης. Οι προπαραγγελίες θα είναι επίσης διαθέσιμες μέσω επιλεγμένων καταστημάτων λιανικής πώλησης σε άλλες παγκόσμιες αγορές την ίδια ημέρα.

Το χειριστήριο DualSense wireless controller – Astro Bot Limited Edition θα είναι διαθέσιμο σε περιορισμένες ποσότητες για €79.99 και θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου, την ίδια μέρα με την κυκλοφορία του Astro Bot.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Gaming News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x