Η 2η ενημέρωση του Astro’s Playroom φέρνει ακόμα μια ”έκπληξη”

Η 2η ενημέρωση του Astro’s Playroom φέρνει ακόμα μια ”έκπληξη”

Όσοι είστε λάτρεις του παιχνιδιού, θα θυμάστε ότι στις 7 Ιουνίου, το update έφερε ένα κρυμμένο ρομπότ που ξεφύτρωσε από το lore του Bloodborne. Δεν λέμε περισσότερα, γιατι στην περίπτωση που δεν το έχετε ήδη ανακαλύψει, μην κάθεστε, ειδικά αν λατρεύετε τόσο το Astro’s Playroom όσο και ένα από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών το Bloodborne.

Το νέο update λοιπόν, φέρνει στον κόσμο του Astro’s Playroom, ακόμα ένα μυστικό ρομποτάκι που καλείστε να ανακαλύψετε. Το νέο μυστικό είναι από τον κόσμο του Returnal και φυσικά δεν θα γράψουμε περισσότερα, για να το ανακαλύψετε μόνοι σας. Αν φυσικά θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο διαδίκτυο, μην σας το χαλάσουμε εμείς.

Φυσικά αναμένουμε ακόμα δυο αντίστοιχες εκπλήξεις με το επόμενο update να αναμένεται στις αρχές Αυγούστου με ένα ακόμα καλά κρυμμένο μυστικό ρομπότ.

Όλο αυτό είναι ένα ζέσταμα για το λανσάρισμα του μεγάλου νέου παιχνιδιού από την ομαδάρα Asobi, το Astro Bot, το οποίο έρχεται στις 6 Σεπτεμβρίου.

Δείτε περισσότερα στην κατηγορία gaming.

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Σχόλιο
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x