Αύξηση της συνδρομής XBOX Game Pass | Αυτές είναι οι νέες τιμές για Ελλάδα

Αύξηση της συνδρομής XBOX Game Pass | Αυτές είναι οι νέες τιμές για Ελλάδα

Η Microsoft προχωράει ξανά σε αύξηση της τιμής της συνδρομής του Xbox Game Pass Ultimate τον Σεπτέμβριο (για υπάρχοντες χρήστες, δείτε αναλυτικά στο τέλος του άρθρου), παράλληλα με την κυκλοφορία μιας νέας “τυπικής” συνδρομής που σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα περιλαμβάνει πρόσβαση στα παιχνίδια Xbox από Day 1. Η Υπηρεσία αυτή θα έρθει στα 14.99€.

Πιο συγκεκριμένα, στην χώρα μας η μηνιαία συνδρομή από τα 14.99€ θα ανέβει στα 17.99€. Επίσης αύξηση θα δει και η αντίστοιχη Υπηρεσία για υπολογιστές, το PC Game Pass, το οποίο θα κοστίζει 11.99€ από 9.99€ που είναι τώρα.

Δεν θα μπορούσε να την γλυτώσει από τις αυξήσεις ούτε το Game Pass Core 12 μηνών το οποίο θα δει αύξηση 10€, από 59.99€ θα πάει στα 69.99€.

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x