Borderlands 4 | Έρχεται το 2025

Borderlands 4 | Έρχεται το 2025

Αν και το trailer του Borderlands 4, ήταν μυστηριώδες, η περιγραφή του στο YouTube μας δίνει μια πρώτη γεύση: “Σε αυτήν την επόμενη έκδοση του απόλυτου looter shooter, οι παίκτες θα αναλάβουν τον ρόλο ενός θρυλικού Κυνηγού Θησαυρών καθώς θα ανοίγουν δρόμο μέσα σε ορδές εχθρών αναζητώντας νέους θησαυρούς σε έναν ολοκαίνουργιο πλανήτη”, σύμφωνα με την περιγραφή.

Η ανακοίνωση του Borderlands 4 έρχεται μετά την μέτρια υποδοχή και τις χαμηλές εισπράξεις της ταινίας Borderlands. Το τελευταίο κύριο παιχνίδι της σειράς, Borderlands 3, κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2019.

Τι μπορούμε να περιμένουμε από το Borderlands 4:

  • Νέος πλανήτης: Το παιχνίδι θα μας μεταφέρει σε έναν εντελώς νέο κόσμο, γεμάτο από εξωτικούς πλανήτες και παράξενες μορφές ζωής.
  • Νέοι χαρακτήρες: Θα γνωρίσουμε νέους Κυνηγούς Θησαυρών με μοναδικές ικανότητες και προσωπικότητες.
  • Περισσότερα όπλα και εξοπλισμός: Η σειρά Borderlands είναι γνωστή για την τεράστια ποικιλία όπλων και εξοπλισμού, και το Borderlands 4 δεν αποτελεί εξαίρεση.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Gaming News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x