Castlevania Dominus Collection: Από σήμερα στο Switch νέα τριλογία παιχνιδιών

Castlevania Dominus Collection: Από σήμερα στο Switch νέα τριλογία παιχνιδιών

Το πακέτο διαθέτει την τριλογία των τίτλων Castlevania που κυκλοφόρησαν αρχικά στο Nintendo DS. Αυτό σημαίνει ότι τα παιχνίδια είναι τα: Dawn of Sorrow, Portrait of Ruin και Order of Ecclesia. Ως bonus, περιλαμβάνεται και το arcade παιχνίδι Haunted Castle του 1987. Η Konami αναφέρει ότι τα παιχνίδια έχουν ενημερωθεί με “επιπλέον λειτουργίες όπως save states ή rewind”.

Με την κυκλοφορία του Castlevania Dominus Collection, το Switch μετατρέπεται σταδιακά στην ιδανική κονσόλα για Castlevania Fans χάρη σε μια σειρά και από άλλες συλλογές, όπως το Castlevania Anniversary Collection, καθώς και το Castlevania Advance Collection, οι οποίες αποτελούνται και αυτές από μια τριλογία αγαπημένων παιχνιδιών GBA.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Gaming News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x