Concord: Τίτλοι τέλους από την SONY

Concord: Τίτλοι τέλους από την SONY

Το παιχνίδι, που κυκλοφόρησε αποκλειστικά για PS5 και PC τον Αύγουστο του 2023, δεν κατάφερε να κερδίσει το κοινό και να ανταγωνιστεί τα ήδη καθιερωμένα παιχνίδια του είδους.

Οι Λόγοι της Αποτυχίας

Οι πωλήσεις του Concοrd ήταν πολύ χαμηλότερες από τις προσδοκίες της Sony. Παρά τις πολλές ώρες ανάπτυξης και την κυκλοφορία του σε δύο δημοφιλείς πλατφόρμες, το παιχνίδι δεν κατάφερε να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Η κυριαρχία παιχνιδιών όπως το Overwatch και το Valorant, τα οποία είναι δωρεάν, αποδείχθηκε ένα σημαντικό εμπόδιο για το Concord που είχε τιμή πώλησης τα $40.

Το Μέλλον του Concord

Παρόλο που η Sony διακόπτει την υποστήριξη του παιχνιδιού, δεν αποκλείεται να δούμε το Concord να επιστρέφει στο μέλλον με ένα διαφορετικό μοντέλο. Οι δηλώσεις των δημιουργών του παιχνιδιού αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να μετατραπεί σε ένα free-to-play παιχνίδι, μια στρατηγική που έχει αποδειχθεί επιτυχημένη για πολλά άλλα hero shooters.

Τι σημαίνει αυτό για τους παίκτες;

Οι παίκτες που έχουν ήδη αγοράσει το Concord θα λάβουν πλήρη επιστροφή των χρημάτων τους. Η Sony φαίνεται να αναγνωρίζει το πρόβλημα και προσπαθεί να αποζημιώσει τους fans που στήριξαν το παιχνίδι.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Gaming News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x