Indiana Jones and the Great Circle | Επίσημα και στο PS5

Indiana Jones and the Great Circle | Επίσημα και στο PS5

Κατά τη διάρκεια του gamescom opening night live, η Bethesda επιβεβαίωσε ότι το Indiana Jones and the Great Circle θα κυκλοφορήσει πρώτα στο Xbox και PC στις 9 Δεκεμβρίου, πριν κυκλοφορήσει στο PS5 την άνοιξη του 2025.

Η κυκλοφορία του Indiana Jones and the Great Circle στο PS5 αποτελεί μέρος μιας νέας προσέγγισης για ορισμένα παιχνίδια Xbox. Το νέο παιχνίδι της Bethesda, Doom: The Dark Ages, θα κυκλοφορήσει επίσης στο PS5 το 2025, ενώ η Microsoft έχει ήδη κυκλοφορήσει προηγούμενα αποκλειστικά τίτλους Xbox όπως το Hi-Fi Rush, το Pentiment, το Sea of Thieves και το Grounded στο PS5.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Gaming News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x