3 Νέα Indie games έρχονται στο PlayStation

3 Νέα Indie games έρχονται στο PlayStation

Από κλασικές περιπέτειες μέχρι γρήγορη δράση και φανταστικούς κόσμους, υπάρχει κάτι για όλους τους gamers στα νέα Indie games που αναμένουμε από το Playstation.

The Plucky Squire: Μια Φανταστική Περιπέτεια

Το The Plucky Squire είναι ένα παιχνίδι πλατφόρμας που υπόσχεται να σας μεταφέρει σε έναν κόσμο γεμάτο φαντασία. Στο παιχνίδι, θα ελέγξετε τον Jot, έναν ήρωα που προσπαθεί να σώσει το παραμύθι του και τον κόσμο πέρα ​​από αυτό. Μετακινούμενος μεταξύ του 2D και του 3D κόσμου, θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις και θα ανακαλύψετε νέες ικανότητες. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του στο PlayStation Plus Game Catalog.

Broken Sword – Shadow of the Templars: Reforged: Ένα Κλασικό Επιστρέφει

Για τους λάτρεις των adventure games, το Broken Sword – Shadow of the Templars: Reforged είναι μια ανανεωμένη έκδοση του κλασικού παιχνιδιού. Με βελτιωμένα γραφικά, νέα animation και ενημερωμένους μηχανισμούς, το παιχνίδι προσφέρει μια σύγχρονη εμπειρία που θα συναρπάσει τόσο τους παλιούς όσο και τους νέους παίκτες.

Sulfur: Ένα Παίκτη για Όσους Αγαπούν την Αδρεναλίνη

Αν αναζητάτε έντονη δράση και δημιουργική ελευθερία, το Sulfur είναι το ιδανικό παιχνίδι για εσάς. Αυτό το cartoony FPS σάς δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τα όπλα σας με αμέτρητους τρόπους, δημιουργώντας μοναδικές εμπειρίες μάχης. Με τον χαριτωμένο του χαρακτήρα και την έμφαση στην επαναλαμβανόμενη παιχνιδοπρόσβαση, το Sulfur είναι ένα παιχνίδι που θα σας κρατήσει απασχολημένους για ώρες.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Gaming News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x