Nintendo Game & Watch – Super Mario Bros.

Nintendo Game & Watch – Super Mario Bros.

Η Nintendo θέλει να γιορτάσει την 35η επέτειο του Super Mario, με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του Game & Watch:Super Mario Bros. σε νέα έκδοση. Η φορητή κονσόλα θα έχει έγχρωμη LCD οθόνη και θα έχει φυσικά προεγκατεστημένο το Super Mario Bros, αλλά και το Super Mario Bros: The Lost Levels, το οποίο κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία ως Super Mario Bros 2.

Game & Watch series - Wikipedia

Επίσης θα μπορείτε να παίξετε και το Game & Watch: Ball σε αναβαθμισμένη έκδοση, με πρωταγωνιστή τον Super Mario αντί του Mr. Game & Watch, που ήταν ο playable χαρακτήρας στην πρώτη έκδοση. Ο σχεδιασμός της νέας έκδοσης της φορητής κονσόλας, είναι εμπνευσμένος από την αρχική του 1980. Εκτός από το να παίξετε παιχνίδια, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε την handheld κονσόλα και σαν ψηφιακό ρολόι.

Special 35th Anniversary Super Mario Bros edition Game & Watch console  available on Nov. 13 for S$68 - Mothership.SG - News from Singapore, Asia  and around the world

Το Nintendo Game & Watch : Super Mario Bros., αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου με περιορισμένη διαθεσιμότητα στα 49,99$.

Δείτε το video της ανακοίνωσης :

Real 8Κ OLED Με Υποστήριξη NVIDIA® GeForce RTX™ 30 Series

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x