Πέντε νέα mobile games διαθέσιμα στο Netflix τον Ιούλιο

Πέντε νέα mobile games διαθέσιμα στο Netflix τον Ιούλιο

Πέντε νέα mobile games είναι τώρα διαθέσιμα στο Netflix. Λύστε γρίφους καθώς εξερευνείτε έναν νέο γοητευτικό κόσμο στο Arranger. Γίνετε ένας θρυλικός ήρωας στο The Dragon Prince: Xadia, ένα συναρπαστικό co-op RPG από την Wonderstorm, από τους δημιουργούς της βραβευμένης με Emmy® σειράς κινουμένων σχεδίων του Netflix. Βουτήξτε στο Minesweeper, τη συναρπαστική εκδοχή του κλασικού παιχνιδιού παζλ, όπου εξουδετερώνετε νάρκες! Κυνηγήστε τη γλυκιά γεύση της νίκης στο Sports Sports, το παιχνίδι αγώνων σε στυλ arcade, λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ετοιμαστείτε να γίνετε η βόμβα στο Too Hot To Handle 3, να συντρίψετε την υποχώρηση, να προκαλέσετε δράμα και να απολαύσετε περισσότερη προσαρμογή. Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, ετοιμαστείτε για το ντεμπούτο του Netflix Stories στις 15 Αυγούστου: Emily in Paris, που φτάνει πάνω στην ώρα για την 4η σεζόν της επιτυχημένης σειράς.

Arranger (Available Now)

Βρείτε το δρόμο σας μέσα σε έναν γοητευτικό κόσμο γεμάτο έξυπνους γρίφους τακτικής με blocks, σε μια προσπάθεια να βρείτε πού ταιριάζετε και να συνδέσετε τις ιδιόμορφες κοινότητες που ανακαλύπτετε. Εξερευνήστε ένα διαφορετικό είδος RPG: ένα παιχνίδι «role-puzzling». Η ιστορία εκτυλίσσεται μέσα από ένα μοναδικό, διασυνδεδεμένο πλέγμα που εκτείνεται σε ολόκληρο τον κόσμο. Όταν κινείστε, το πολύχρωμο περιβάλλον κινείται μαζί σας – δημιουργώντας μια παιχνιδιάρικη αίσθηση χάους και μια τακτική ροή μικρών, προσεγμένων γρίφων που διαστρεβλώνουν και παίζουν με τον κεντρικό μηχανισμό.

The Dragon Prince: Xadia (Available Now)

Καλώς ήρθατε στη Xadia. Γίνετε ένας θρυλικός ήρωας και συνεργαστείτε για να αναλάβετε επικές αποστολές και μαγικές αποστολές σε αυτή την περιπέτεια RPG δράσης που βασίζεται στην επιτυχημένη σειρά φαντασίας του Netflix The Dragon Prince. Και μην το χάσετε – η 6η σεζόν της βραβευμένης με Emmy® σειράς κινουμένων σχεδίων του Netflix The Dragon Prince είναι τώρα διαθέσιμη στο Netflix! Αυτό το συνεργατικό, βασισμένο σε ήρωες παιχνίδι ρόλων δράσης (ARPG) που αναπτύχθηκε εσωτερικά από την Wonderstorm, τους δημιουργούς της βραβευμένης με Emmy σειράς Netflix The Dragon Prince, διαδραματίζεται στον ίδιο επικό κόσμο φαντασίας και έχει όλο το χιούμορ, τη γοητεία και τα υψηλά στοιχήματα που περιμένουν οι οπαδοί. Αυτή η γεμάτη δράση περιπέτεια εισάγει νέους χαρακτήρες και ιστορίες για να επεκτείνει το σύμπαν του Dragon Prince μαζί με αμέτρητες ώρες διασκεδαστικού gameplay δράσης co-op multiplayer και ικανοποιητικής εξέλιξης RPG.

Minesweeper (Available Now)

Τρέξτε τους αριθμούς και αποκαλύψτε κάθε τετράγωνο με προσοχή. Ταξιδέψτε στον κόσμο καθαρίζοντας υποθαλάσσια ορυχεία σε αυτή τη νέα εκδοχή του κλασικού παιχνιδιού παζλ λογικής. Ποια πλακίδια στο ταμπλό κρύβουν επικίνδυνα εκρηκτικά; Χρησιμοποιήστε αριθμητικές ενδείξεις και την ικανότητά σας να συμπεραίνετε για να το ανακαλύψετε, καθαρίζοντας νάρκες σε λιμάνια και λιμένες. Συμπληρώστε γρίφους για να ξεκλειδώσετε ορόσημα σε όλο τον κόσμο. Συλλέξτε αυτοκόλλητα και αφίσες στο ρετρό στυλ μιας περασμένης εποχής καθώς ταξιδεύετε σε κάθε όμορφη τοποθεσία.

Sports Sports (Available Now)

Σπριντ, κολύμπι, ρίψη, ανύψωση και άλμα στην κορυφή του παγκόσμιου πίνακα κατάταξης σε αυτόν τον αθλητικό διαγωνισμό σε στυλ arcade. Μπορείτε να νικήσετε τους καλύτερους των καλύτερων; Κυνηγήστε τη γλυκιά γεύση της νίκης σε μια σειρά από μίνι παιχνίδια που δοκιμάζουν τις ικανότητές σας και αναδημιουργούν τη συγκίνηση των αγαπημένων σας αθλημάτων – στον στίβο, στην πισίνα και αλλού. Επιλέξτε τον δικό σας τρόπο παιχνιδιού, από γρήγορους αγώνες εξάσκησης μέχρι πρωταθλήματα πολλαπλών αγώνων και αναμετρήσεις με πολλούς παίκτες. Κάθε φορά που αγωνίζεστε, θα κερδίζετε πόντους που θα σας βοηθούν να ανεβαίνετε στην παγκόσμια κατάταξη, καθώς προσπαθείτε να γίνετε ο καλύτερος.

Too Hot To Handle 3 (Available Now)

Αυτή τη φορά, εσύ είσαι η βόμβα! Χτυπήστε το καταφύγιο και ξεκινήστε δράμα ανάμεσα σε ζευγάρια εργένηδων σε αυτή τη σεζόν του Too Hot to Handle, του αγαπημένου παιχνιδιού γνωριμιών που βασίζεται στη σειρά. Περισσότερη προσαρμογή! Λιγότερες αναστολές! Θα βρείτε την αγάπη ή θα πάτε για περιστασιακές σχέσεις σε αυτό το παιχνίδι γνωριμιών; Φλερτάρετε με αστραφτερούς εργένηδες, μπλέξτε σε ερωτικά τρίγωνα και πάρτε μοιραίες αποφάσεις που θα μπορούσαν να έχουν μόνιμες συνέπειες για τη ζωή σας στα ραντεβού. Μπορείς να απέχεις από το να γίνεις παιχνιδιάρης και να χτίσεις ένα αληθινό ειδύλλιο; Ή θα υποκύψετε στον ξεμυαλισμό; Η ιστορία είναι στα χέρια σας. Βασισμένο στην επιτυχημένη ριάλιτι σειρά του Netflix.

Netflix Stories: Emily in Paris (Coming August 15)

Διαθέσιμο την ίδια ημέρα με την 4η σεζόν της σειράς, ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι Emily in Paris έρχεται αποκλειστικά στο Netflix. Μετακομίζοντας από τις Ηνωμένες Πολιτείες στο Παρίσι για να δεχτείτε μια δουλειά σε ένα αξιόλογο περιοδικό μόδας, θα διαπιστώσετε γρήγορα ότι η Πόλη της Αγάπης είναι γεμάτη εκπλήξεις, προκλήσεις και εντυπωσιακούς μνηστήρες. Με τη βοήθεια της Emily, της Mindy, του Alfie και του Gabriel, θα εξερευνήσετε την πόλη και θα βρείτε τον εαυτό σας στην πορεία. Θα εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία για να βρεις τη δουλειά των ονείρων σου και να ακολουθήσεις την καρδιά σου; Βρείτε αυτή την ιστορία και άλλες στο Netflix Stories, έναν συνεχώς αυξανόμενο κατάλογο διαδραστικών παιχνιδιών μυθοπλασίας που βασίζονται σε επιτυχημένες σειρές του Netflix. Ενώ περιμένετε, παίξτε τα Love is Blind, Virgin River και Perfect Match, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Gaming News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x