PlayStation 5: Έτσι θα είναι το κουτί των παιχνιδιών

PlayStation 5: Έτσι θα είναι το κουτί των παιχνιδιών

Η Sony αποκάλυψε πώς θα μοιάζουν τα φυσικά κουτιά για τα παιχνίδια PlayStation 5, σε μια δημοσίευση στο επίσημο blog της, την Πέμπτη χρησιμοποιώντας το επερχόμενο Spider-Man: Miles Morales ως παράδειγμα. Παρόλο που μοιάζουν πολύ, με τα κλασικά κουτιά παιχνιδιών, υπάρχουν ακόμη μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχεδίασης που αξίζει να αναφερθούν.

Κουτί παιχνιδιού PS5

Η Sony θα έχει για άλλη μια φορά παιχνίδια σε μπλε θήκες, παρόμοια με τα παιχνίδια PS4, αλλά οι θήκες PS5 είναι ελαφρώς πιο σκούρο μπλε που φαίνεται να ταιριάζουν με τις μπλε πινελιές στην κονσόλα και τον διακόπτη του PS5. Και η επικεφαλίδα PS5 στην κορυφή της ετικέτας του παιχνιδιού είναι λευκό και μαύρο (αντί για το μπλε που είχε στο PS4), που ταιριάζει επίσης με το σχεδιασμό της οικογένειας PS5.

Το κουτί PlayStation 5 δεν φαίνεται να έχει κάποιο αναγνωριστικό που να δείχνει ότι θα χρειαστείτε το PS5 με το blueray drive για να παίξετε παιχνίδια που έρχονται σε φυσική μορφή. Αλλά ωστόσο είναι πολύ πιθανό ότι δεν θα έχετε την δυνατότητα να αγοράζεται φυσικές μορφές παιχνιδιών εάν επιλέξετε την digital only έκδοση του PS5.

Αν θέλετε να κάνετε περισσότερες συγκρίσεις μεταξύ των κουτιών του PS4 και PS5, εδώ είναι το κουτί για το Spider-Man στο PS4:

Κουτί παιχνιδιού PS4

Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος και έχω σπουδάσει κινηματογράφο. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με το λιανικό εμπόριο εξοπλισμού ήχου και εικόνας. Είμαι παθιασμένος με την τεχνολογία και πάντα αναζητώ τα πιο πρόσφατα gadgets. Επιπλέον, είμαι εκπαιδευτής προσωπικού σε τεχνολογικά προϊόντα σε μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων. Αν μοιράζεσαι την ίδια αγάπη για την τεχνολογία, γίνε κι εσύ μέρος αυτής της συναρπαστικής κοινότητας!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x