Aνακοινώθηκαν τα παιχνίδια του PlayStation Plus Δεκεμβρίου 2020

Aνακοινώθηκαν τα παιχνίδια του PlayStation Plus Δεκεμβρίου 2020

Τα Worms Rumble, Just Cause 4 και Rocket Arena έρχονται στους συνδρομητές του PlayStation Plus Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε η Sony.

Οι συνδρομητές του PlayStation Plus θα έχουν πρόσβαση σε τρία παιχνίδια τον Δεκέμβριο ως μέρος της συνδρομής τους: Just Cause 4 , Rocket Arena και Worms Rumble. Και τα τρία παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα για λήψη στο PlayStation 4 και στο PlayStation 5 από 1 Δεκεμβρίου έως 4 Ιανουαρίου 2021.

Το Just Cause 4 των Square Enix και Avalanche Studios κυκλοφόρησε για το PlayStation 4 το 2018.

Just Cause 4

Το Rocket Arena κυκλοφόρησε τον Ιούλιο. Το πολύχρωμο shooter 3v3 αναπτύχθηκε από το Final Strike Games και εκδόθηκε από την Electronic Arts. Είναι ένας φιλικός προς τα παιδιά σκοπευτής που συνδυάζει τη μάχη σε στυλ Quake με τα επίπεδα βίας των Smos Bros.

Rocket Arena

Τέλος, το Worms Rumble θα κάνει το ντεμπούτο του στο PlayStation τον Δεκέμβριο, φέρνοντας 32 παίκτες, σε πραγματικό χρόνο crossplay multiplayer σε PS4 και PS5.

Αυτά ήταν τα παιχνίδια του PlayStation Plus Δεκεμβρίου 2020.

Εάν θέλετε περισσότερα νέα gaming μπορείτε να περιηγηθείτε στο Gaming Section της σελίδας μάς όπου και θα βρείτε τα πιο Hot νέα κονσολών άλλα και όχι μόνο.

Μέχρι το επόμενο άρθρο… Γίνε και εσύ Displayer!

Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος και έχω σπουδάσει κινηματογράφο. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με το λιανικό εμπόριο εξοπλισμού ήχου και εικόνας. Είμαι παθιασμένος με την τεχνολογία και πάντα αναζητώ τα πιο πρόσφατα gadgets. Επιπλέον, είμαι εκπαιδευτής προσωπικού σε τεχνολογικά προϊόντα σε μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων. Αν μοιράζεσαι την ίδια αγάπη για την τεχνολογία, γίνε κι εσύ μέρος αυτής της συναρπαστικής κοινότητας!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x