Το δεύτερο κύμα για τις προπαραγγελίες PS5 από 8/12

Το δεύτερο κύμα για τις προπαραγγελίες PS5 από 8/12

Καλά νέα για όσους δεν παρέλαβαν το PS5 τους με το πρώτο κύμα παραδόσεων. Φυσικά αναφερόμαστε σε όσους έχουν ήδη κάνει προπαραγγελίες για το PS5 και δεν παρέλαβαν στην πρώτη ”φουρνιά”, καθώς το δεύτερο κύμα εξυπηρέτησης προπαραγγελιών θα ξεκινήσει από 8/12 σύμφωνα με πληροφορίες του displayer.gr. Αυτό σημαίνει ότι προς το τέλος της εβδομάδας, αρκετοί gamers θα έχουν την πολυπόθητη κονσόλα στα χέρια τους. Η διαδικασία η οποία θα ακολουθηθεί θα είναι ίδια με την πρώτη, δηλαδή κάθε κατάστημα θα επικοινωνεί τηλεφωνικά με τους πελάτες για την διεύθυνση αποστολής, καθώς τα καταστήματα παραμένουν ακόμα κλειστά.

Θα τηρηθεί ξανά αριθμός προτεραιότητας καθώς τα τεμάχια δεν είναι σίγουρο ότι θα καλύψουν όλες τις εκκρεμότητες προπαραγγελιών. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Να σημειωθεί επίσης ότι οι προπαραγγελίες που θα εξυπηρετηθούν κατά κύριο λόγο αφορούν το PS5 της στάνταρ έκδοσης και ελάχιστα κομμάτια για το PS5 digital.

Δείτε το νέο μας video με το review του iPhone 12 Pro Max :

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
4 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
13 Σχόλια
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Βασιλης
Βασιλης
3 years ago

https://ibb.co/nrpjb3m
Και αυτό πως θα το εξηγήσεις?

Στεφανος
Στεφανος
3 years ago
Reply to  Βασιλης

Να ρωτήσω ακριβή ημερομηνία παραγγελίας? Από Κοτσοβολο??

Μιχαλης
Μιχαλης
3 years ago
Reply to  Βασιλης

φιλε ποτε εκανες την παραγγελια σου;

Στέλιος
Στέλιος
3 years ago
Reply to  Βασιλης

Ποτέ έκανες την παραγγελία ?

Μιχαλης
Μιχαλης
3 years ago

Παιδια η κατασταση ειναι λυσσα εχω παραγγειλει την Digital εκδοση 9/11 πιστευετε θα την παραλαβω στο δευτερο κυμα; Το τριτο κυμα ποτε θα ειναι;

Σωτηρης Αθηναίος
Σωτηρης Αθηναίος
3 years ago

Πραγματικά , δεν έχω κατι νεότερο! Έχω προπαραγγείλει απο Σεπτέμβρη και ακόμη τίποτα! Μήπως θα μπορούσες να ξαναρωτήσεις τις πηγές σου ΜΠΑΣ και λυθεί το όλο μπέρδεμα?

Γιάννης
Γιάννης
3 years ago

Εγώ το έχω παραγγείλει πριν μία εβδομάδα το ps5 το 500€ Πριν μία εβδομάδα θα το έχω και εγώ στην δεύτερη κύμα;

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x