PS6: Όλες οι φήμες για την επόμενη κονσόλα της SONY

PS6: Όλες οι φήμες για την επόμενη κονσόλα της SONY

Με βάση τις φήμες, μπορούμε να κάνουμε κάποιες εκτιμήσεις για το τι μπορεί να περιμένουμε από τη νέα κονσόλα.

Οι εκτιμήσεις τοποθετούν την κυκλοφορία του PS6 γύρω στο 2027, ακολουθώντας ένα παρόμοιο μοτίβο με τις προηγούμενες γενιές.

Λόγω των αναμενόμενων βελτιωμένων χαρακτηριστικών και της αυξημένης ισχύος, είναι πιθανό το PS6 να έχει υψηλότερη τιμή εκκίνησης από το PS5. Εκτιμάται ότι η τιμή του θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 700 δολάρια και αν λάβουμε υπ όψη και την τιμή του PS5 Pro, τα 700$ μπορεί να ακούγονται και λίγα.

Αναμένεται ότι η Sony θα συνεχίσει τη συνεργασία της με την AMD για την κατασκευή του επεξεργαστή της νέας κονσόλας. Αυτό θα διευκολύνει τη συμβατότητα με τα παιχνίδια του PS5 (Backwards Compatibility) και έχει σχεδόν επιβεβαιωθεί και επίσημα. Επιπλέον, αναμένεται να υπάρξει σημαντική αύξηση στον αποθηκευτικό χώρο, πιθανότατα ξεπερνώντας τα 2TB.

Επίσης φημολογείται ότι το PS6 θα διαθέτει την τεχνολογία PlayStation Spectral Super Resolution (PSSR), η οποία θα επιτρέπει στα παιχνίδια να τρέχουν σε υψηλότερες αναλύσεις και frames ανά δευτερόλεπτο. Αυτή την τεχνολογία θα την δούμε και στο PS5 Pro και αναμένεται σίγουρα πιο βελτιωμένη στο PS6.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Gaming News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x