Reanimal | Τρομακτική παιχνιδάρα από τους δημιουργούς του Little Nightmares

Reanimal | Τρομακτική παιχνιδάρα από τους δημιουργούς του Little Nightmares

Η Tarsier Studios δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την γοητεία της με τα τρομακτικά παιδιά σε φρικιαστικά μέρη, όπως γίνεται ξεκάθαρο από το Reanimal, το οποίο όπως είναι λογικό και επόμενο θυμίζει πολύ Little Nightmares.

Το Reanimal αφηγείται την ιστορία ενός ορφανού αδερφού και αδερφής, παγιδευμένων σε μια διαβολική εκδοχή του νησιού που κάποτε ήταν το σπίτι τους, καθώς ξεκινούν μια αποστολή για να σώσουν τους τρεις φίλους τους. Είναι ένας βίαιος κόσμος με σκοτεινά δάση και κατεστραμμένα κτίρια, όπου άδεια σακιά δέρματος κρέμονται από τα δέντρα και αποκρουστικά, ζωώδη πλάσματα περιφέρονται. Είναι επίσης ένα παιχνίδι που στοχεύει σε έναν “πιο σκοτεινό και σκληρό” τόνο σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια τρόμου της Tarsier.

Με βάση το σκεπτικό “ο τρόμος είναι καλύτερος με φίλους”, το Reanimal επιτρέπει σε δύο παίκτες να εξερευνήσουν τον κόσμο του ταυτόχρονα, βλέποντας και οι δύο τη δράση μέσα από μια κοινή κάμερα. Για τους solo παίκτες, υπάρχει η δυνατότητα να παίξουν με AI που ελέγχει τον δεύτερο χαρακτήρα.

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x