Τα PS Plus παιχνίδια του Αυγούστου

Τα PS Plus παιχνίδια του Αυγούστου

Από τις 6 Αυγούστου, όλα τα μέλη του PS Plus μπορούν να προσθέσουν τα παιχνίδια Lego Star Wars The Skywalker Saga, Five Nights at Freddy’s Security Breach και Ender Lilies: Quietus of the Knights στις βιβλιοθήκες τους.

Αναλυτικά τα PS Plus παιχνίδια Αυγούστου:

LEGO Star Wars The Skywalker Saga:

Παίξτε μέσα από όλες τις εννέα ταινίες του Star Wars σε ένα ολοκαίνουργιο βιντεοπαιχνίδι LEGO, που διαφέρει από οποιοδήποτε άλλο. Θέλετε να παίξετε ως Jedi; Sith; Το LEGO Star Wars: The Skywalker Saga περιλαμβάνει εκατοντάδες χαρακτήρες από όλο το γαλαξία. Είτε στη γη είτε στο διάστημα, διάφορα οχήματα είναι στη διάθεσή σας. Κάντε άλμα στην ταχύτητα του φωτός με το Millennium Falcon, πετάξτε με το T-47 Airspeeder και πολεμήστε τα TIE fighters με τα Resistance X-wings… είναι η απόλυτη εμπειρία LEGO Star Wars.

Five Nights at Freddy’s Security Breach:

Το Five Nights at Freddy’s: Security Breach είναι η τελευταία έκδοση των φιλικών προς την οικογένεια παιχνιδιών τρόμου από την Steel Wool Games. Παίξτε ως ο Gregory, ένα νεαρό αγόρι που παγιδεύεται κατά τη διάρκεια της νύχτας στο Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplex. Με τη βοήθεια του ίδιου του Freddy Fazbear, ο Gregory πρέπει να επιβιώσει από τον σχεδόν ακατανίκητο κυνηγό των ανασχεδιασμένων χαρακτήρων του Five Nights at Freddy’s – καθώς και από νέες, τρομακτικές απειλές.

Ender Lilies: Quietus of the Knights:

Στο σκοτεινό φανταστικό 2D action RPG “Ender Lilies: Quietus of the Knights”, θα αποκαλύψετε τα μυστήρια ενός καταστραμμένου βασιλείου. Περιηγηθείτε στον εκτεταμένο και συναρπαστικά όμορφο κόσμο του Land’s End, διασχίζοντας ένα υποβρύχιο δάσος, ένα σφραγισμένο και μολυσμένο υπόγειο σπήλαιο και ένα μεγαλοπρεπές κάστρο. Εντυπωσιακά bosses περιμένουν, έτοιμα να σας στερήσουν τη ζωή σας με την παραμικρή ευκαιρία.

Τα PS Plus παιχνίδια Αυγούστου θα γίνουν διαθέσιμα στις 6 Αυγούστου!

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Gaming News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x