Η ταινία Resident Evil έκανε reboot και θα προβληθεί την Πρωτομαγιά

Η ταινία Resident Evil έκανε reboot και θα προβληθεί την Πρωτομαγιά

Θα είναι μια ταινία βασισμένη στα δύο πρώτα παιχνίδια. Η επόμενη ταινία Resident Evil πρόκειται να ξεκινήσει στις 3 Σεπτεμβρίου ή φέτος την πρωτομαγιά, σύμφωνα με την Deadline. Ενώ η Milla Jovovich δεν πρόκειται να ενσαρκώσει πάλι τον ρόλο της Alice. Η επερχόμενη ταινία αναμένεται να είναι αρκετά κοντά στα παιχνίδια και θα διατελέσει το reboot της σειράς ταινιών του franchise. Η Constantin Film, Γερμανική εταιρεία παραγωγής πίσω από τις προσαρμογές του Paul WS Anderson, αποκάλυψε για πρώτη φορά τα σχέδιά της να κάνει μια ταινία βασισμένη στα παιχνίδια του περασμένου έτους, με συγγραφέα / σκηνοθέτη τον Γιοχάνες Ρόμπερτς.

Εκείνη την εποχή, ο Ρόμπερτς είπε ότι ήθελε να «επιστρέψει στα αρχικά δύο πρώτα παιχνίδια και να αναδημιουργήσει την τρομακτική σπλαχνική εμπειρία που είχε όταν τα έπαιξε για πρώτη φορά», ενώ «αφηγείται μια ανθρώπινη ιστορία για μια μικρή αμερικανική πόλη που αργοπεθαίνει και μοιάζει τόσο σχετικό με το σήμερα. “Δυστυχώς, το Deadline δεν είπε πώς θα κυκλοφορήσει η ταινία. Όλο και περισσότερες ταινίες επιλέγουν να κάνουν το λανσάρισμα τους σε streaming υπηρεσίες μετά από το λανσάρισμα τους στα σινεμά λόγω της πανδημίας στη βιομηχανία. Δεδομένου ότι reboot θα γίνει από την Sony στις ΗΠΑ, υπάρχει πιθανότητα να γίνει μια παραδοσιακή πρεμιέρα στα σινεμά.

Η επερχόμενη ταινία θα τοποθετηθεί το 1998 και, σύμφωνα με τον παραγωγό του franchise, Robert Kulzer, «θα εξερευνήσει τα μυστικά που κρύβονται στα τείχη του Spencer Mansion και του Raccoon City». Με τα πρώτα άρθρα που διαβάζουμε αύτο που φαίνεται είναι ότι θα βασίζεται πάνω στα πρώτα δύο παιχνίδια της σεειράς. Η Kaya Scodelario, γνωστή απο τον ρόλο της Τερέζας στο Maze Runner , θα πρωταγωνιστήσει ως Claire Redfield. Ο Avan JogiaZombieland: Double Tap ) θα είναι ο Leon Kennedy.

Οπότε το μόνο που περιμένουμε να δούμε είναι το πώς θα είναι τελικά η νέα ταινία Resident Evil!

Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος και έχω σπουδάσει κινηματογράφο. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με το λιανικό εμπόριο εξοπλισμού ήχου και εικόνας. Είμαι παθιασμένος με την τεχνολογία και πάντα αναζητώ τα πιο πρόσφατα gadgets. Επιπλέον, είμαι εκπαιδευτής προσωπικού σε τεχνολογικά προϊόντα σε μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων. Αν μοιράζεσαι την ίδια αγάπη για την τεχνολογία, γίνε κι εσύ μέρος αυτής της συναρπαστικής κοινότητας!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x