Xbox Adaptive Joystick: Τιμή και χαρακτηριστικά

Xbox Adaptive Joystick: Τιμή και χαρακτηριστικά

Το Xbox Adaptive Joystick διαθέτει τέσσερα κουμπιά, ένα Xbox thumbstick και δύο επιπλέον κουμπιά για τον ώμο και τον σκανδάλη. Το χειριστήριο μπορεί να συνδεθεί με τον Adaptive Controller της Microsoft για μια πλήρη προσαρμοστική ρύθμιση ή απευθείας σε έναν υπολογιστή ή Xbox. Μπορεί επίσης να τοποθετηθεί σε ένα τρίποδο κάμερας.

Η Microsoft συνεργάστηκε με την κοινότητα των ατόμων με αναπηρία για τη σχεδίαση του χειριστηρίου. Οι παίκτες έδωσαν feedback σχετικά με το μέγεθος, το σχήμα, τον αριθμό των κουμπιών και τη θέση τους.

Εκτός από το Xbox Adaptive Joystick, η Microsoft ανακοινώνει επίσης το νέο Lite SE controller από την 8BitDo, το οποίο κοστίζει $59.99 και είναι επίσης σχεδιασμένο για παίκτες με περιορισμένη κινητικότητα. Διαθέτει κουμπιά χαμηλής αντίστασης και joysticks Hall effect, ενώ όλα τα κουμπιά είναι προσβάσιμα στο πάνω μέρος του χειριστηρίου.

Xbox Adaptive Joystick
Lite SE controller

Η Microsoft έχει επίσης αναπτύξει μια νέα λειτουργία toggle hold για τους χειριστήρες Xbox, η οποία είναι διαθέσιμη για δοκιμή στους Xbox Insiders. Αυτή η νέα λειτουργία έχει στόχο να διευκολύνει τη χρήση ενός χειριστηρίου και υποστηρίζει τους παίκτες που δυσκολεύονται να κρατούν πατημένα τα κουμπιά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το Xbox Adaptive Joystick θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2025 σε επιλεγμένες αγορές Xbox παγκοσμίως και θα πωλείται αποκλειστικά μέσω του Microsoft Store.

Ακολουθήστε μας στα Social Media και στα Google News:

Διαβάστε περισσότερα στην κατηγορία Gaming News

Κωνσταντίνος Ράντελερ

Βρίσκομαι στον χώρο της τεχνολογίας - σε διάφορες θέσεις επαγγελματικά - από το 2009. Ειδικότητά μου, οι τηλεοράσεις. Μου αρέσει οποιαδήποτε συσκευή παράγει ήχο και εικόνα. Θέλω να πιάνω στα χέρια μου κάθε λογής gadget και να ανοίγω πρώτος την συσκευασία από κάθε νέο τεχνολογικό προϊόν και να το δοκιμάζω. Παίζω video games, βλέπω ταινίες και σειρές, και παρακολουθώ με τις ώρες ποδόσφαιρο. Ναι, όλα μου τα ενδιαφέροντα, έχουν να κάνουν με τηλεόραση! Έλα στην παρέα μας, γίνε και εσύ displayer!
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x